fbq
Kristiina Komulainen

Kohupoliisi Kristiina Komulaiselta yllätysratkaisu: "Tästä tiedosta olen kovin iloinen"

Kohujen saattelemana poliisintyöt jättänyt Kristiina Komulainen on avautunut tulevista suunnitelmistaan.

Kristiina kertoo Instagram-tilillä saaneensa opiskelupaikan Jyväskylän yliopistosta. Hänen on määrä aloittaa opinnot viestinnän maisteriohjelmassa.

Tästä tiedosta olen kovin iloinen! Jatkan näissä merkeissä vuorovaikutuksen dynamiikkaan perehtymistä. Homma etenee töiden ohessa, Kristiina kirjoittaa.

Onnittelijoiden joukossa on muun muassa kohukaunotar Sofia Belórf.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kristiina Komulainen lörpöttelee yhä poliisityönsä rankoista yksityiskohdista - tästä on kyse

Poliisiuran päätyttyä Kristiina on palannut radioon, ja hän juontaa kesällä Menopaluu-ohjelmaa Suomipopilla. Hänen työkavereinaan ovat Harri Moisio ja Manu Tuppurainen.

Kristiina on perustanut myös vuorovaikutuskoulutuksiin ja sovitteluun keskittyneen yrityksen.

Nyt se selvisi! Tässä on poliisiuran hylänneen Kristiina Komulaisen uusi ammatti

Seiska uutisoi keväällä, että Helsingin poliisissa työskennelleen Kristiinan toiminta on saanut aikaan valitusryöpyn hänen kollegoidensa keskuudessa.

Kristiinalla on Instagramissa virallinen virkatili nimellä Konstaapeli Komulainen. Useilla poliiseilla on vastaavia sometilejä, joiden sisältöä koordinoivat poliisilaitosten viestintäyksiköt.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kristiinan poliisikollegojen valitusryöppy koski liian paljastavaa sometusta. Hänen kerrottiin kuvanneen Instagramiin esimerkiksi Helsingin poliisilaitoksen sisätiloja.

– Komulainen vaarantaa toiminnallaan muiden poliisien turvallisuuden. Kyseiset tilat on määritelty poliisilaitoksella ”turva-alueeksi” eikä niissä siitä johtuen saa kuvata, yhdessä Kristiinasta tehdyssä valituksessa väitettiin.

Tyssäsikö Kristiina Komulaisen ura lörpöttelyyn? Näin konstaapeli kertoi työstään somessa

Kristiina Komulainen irtisanoutui poliisivirastaan maaliskuussa. Irtisanoutumista pidettiin yllättävänä, sillä lehtihaastatteluissa hän oli hehkuttanut uutta ammattiaan pitkäaikaisena haaveenaan. Kristiina ehti olla poliisina vain vuoden. Hänen työnsä päättyvät kesäkuun lopulla.

Kristiina Komulaisen toiminta hiersi Helsingin poliisilaitoksella – sometuksesta kanteluryöppy

Kaikkiaan Komulaisesta on tehty neljä valitusta. Seiskan julkaisemat valitukset on käsitelty poliisilaitoksen oikeusyksikössä, eivätkä ne ole aiheuttaneet jatkotoimenpiteitä. Kahden muun valituksen kohtalo on vielä epäselvä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seiskan tavoittama Komulainen ei halunnut kommentoida someviestejään millään tavalla.