fbq
Ovatko alienit tappaneet ihmisiä?

Kohukirja: Ufot ovat tappaneet Hollywood-julkkiksia!

Avaruusolentoihin liittyy monenlaisia salaliittoteorioita, ja niistä viimeisin on erityisen villi. Tuore kirja, UFO Hostilities And The Evil Alien Agenda: Lethal Encounters With Ultra-Terrestrials Exposed, väittää, että avaruusolennot ovat vastuussa myös joidenkin Hollywood-julkkisten kuolemista.

Kirjan mukaan ufot ovat tappaneet jo satoja ihmisiä. Kirjassa kuvaillaan, miten ufot ovat polttaneet kokonaisia kaupunkeja, mutta valtavirtamedia on onnistunut peittelemään tapahtumat. Jopa Hollywood-tähdet ovat joutuneet avaruusolentojen uhreiksi, sillä ainakin amerikkalainen näyttelijä Carole Lombard kuoli kirjan mukaan alienien toimesta. 

Aiemmat ufo-teoreetikot ovat spekuloineet, että myös John F. Kennedy ja Marilyn Monroe olisi murhattu, koska he "tiesivät liikaa". 

– Onneksi ufo-kuolemat ovat hyvin harvinaisia. Useimmat tapaukset ovat sattuneet syrjäisissä paikoissa, ja ne ovat usein  todennäköisesti johtuneet hallituksen salaisista kokeista tai huhuista, jotka ovat vakiintuneet "faktoiksi", kirjoittaa ufo-ekspertti Nigel Watson kirjassa.

Myös lukuisien ufo-tutkijoiden uskotaan kuolleen hämärissä olosuhteissa. Jo vuonna 1971 Otto Binder väitti, että ainakin 137 tutkijaa menehtyi avaruusolentoihin liittyvistä syistä pelkästään 1960-luvulla. Hiljattain salaliittoteoreetikko Max Spiersin kuolema herätti paljon kysymyksiä.

Lähde: Metro UK