fbq
Maisa torppa

Kohujen keskellä iloinen yllätysuutinen! Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana: ”Paljon sinua on toivottu”

Lähipiirinsä paljastuksista uusiin kohuihin kulkenut blondikaunotar Maisa Torppa, 29, on siunatussa tilassa. Kaunotar kertoi ilouutisesta Instagram-tilillään. 

- Voi kuinka hartaasti ja paljon sinua on toivottu! Teit meistä maailman onnellisimpia, kun viimein ilmoitit olevasi kyydissä. Koko perhe ei malta odottaa, että saamme sinut syliin ensi kesänä.

Maisa jakoi päivityksensä yhteydessä rakkaudentäytteisen kuvassarjan, jossa hänen aviopuolisonsa halaa kaunotarta selästä päin. Kuvissa Maisa aviomies pitää käsiään niin, että hänen sormensa muodostavat sydämenmallisen kuvion. 

Maisa Torpan ex-läheinen paljastaa: Maisa lähetteli alastonkuviaan vieraalle miehelle asuessaan Jari-Matti Latvalan kanssa! 

Maisa itse näyttää kuvissa ikionnelliselta, kun hän on mielitiettynsä syleilyssä, ja he odottavat uutta perheenjäsentä. Pariskunta meni naimisiin lähes vuosi sitten helmikuussa 2020.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seiska paljasti joulukuun alussa, että kohublondi Maisan avioliitto nykyisen miehensä kanssa on ollut kriisejä täynnä.

Maisan entisen lähipiirin mukaan, hänen avioliittonsa olisi vain kosto Jari-Matti Latvalalle. Kaunottaren entiset ystävät ovat myös syyttäneet Maisa myös erään ystävänsä miehen iskemisestä sekä kaveriporukan manipuloimisesta. 

Seiskan saamien tietojen mukaan Maisasta on tehty joulukuun aikana lukuisia muitakin tutkintapyyntöjä poliisille. Rikosnimikkeinä ovat muun muassa kunnianloukkaus ja laiton uhkaus. Seiska on saanut vahvistuksen sille, että ne on toimitettu poliisille.

Tämän lisäksi Maisan koulukaverit kertovat hänen lahjoneen heitä erilaisilla lah-joilla, jotta he tekisivät Maisan koulutehtävät

Maisa Torpan ex-sydänystävä Sahra Ali astuu esiin: ”Kun Maisa petti Jari-Mattia Himoksella ja väitti tulleensa tämän sukulaisen pahoinpitelemäksi, huomasin Maisan käytöksen epävakauden” 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nyt Maisa vastasi lähipiirinsä useisiin syytöksiin omissa Instagram-videotarinoissaan. Maisa julkaisi sovelluksessa useita pitkiä tekstejä, joissa hän kertoo oman näkemyksensä kaikista näistä tilanteista. Maisan mukaa tilanne on täysin vastakkainen kuin, mitä hänen ystävänsä väittävät. 

Maisan lupaa kertovansa syytöksistä kaikki yksityiskohdat tulevaisuudessa, mitä hän niistä lain mukaan kertoa. Maisa kertoo, että hän on joutunut nostamaan useita rikosilmoituksia näiden syytösten perusteella, ja hänellä olevan kirjallisia todisteita sanojensa tueksi. 

Viimeisimmät kuukaudet ovat olleet Maisalle hyvin raskaita, mutta hän uskoo totuuden tulevan julki, mikä auttaa häntä jaksamaan. 

20110803, Viro.  Maisa Torppa.  7 päivää / Timo Korhonen.
Maisa Torppa Virossa vuonna 2011. Kuva: Timo Korhonen.