fbq
TIS-Marlon

Kohu oli liikaa – törkeistä seksuaalirikoksista syytetty TIS-Marlon jättäytyi kohusarjan lehdistötilaisuudesta

Temptation Island Suomi nousi kohuotsikoihin viime viikolla, kun Seiska paljasti ohjelmassa sinkkuna nähtävän Marlon Secomandin pysäyttävän rikostaustan. Mies on nimittäin saanut syytteen törkeästä raiskauksesta sekä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Etelä-Karjalan käräjäoikeudesta kerrottiin Seiskalle, että asia on edelleen vireillä.

Temptation Island Suomi -osallistujaa syytetään törkeästä raiskauksesta

Rikosuhripäivystyksen verkkosivujen mukaan törkeästä raiskauksesta on kyse, jos kohteena on alle 18-vuotias, tekijä aiheuttaa uhrille vaikean ruumiinvamman, vakavan sairauden tai hengenvaarallisen tilan, tekijöitä on useita, teolla aiheutetaan erityisen tuntuvaa henkistä tai ruumiillista kärsimystä, rikos tehdään erityisen raa’alla, julmalla tai nöyryyttävällä tavalla tai käytetään apuna hengenvaarallista välinettä taikka muuten uhataan vakavalla väkivallalla. Törkeästä raiskauksesta voidaan tuomita jopa kymmenen vuotta vankeutta.

Toimittajan kommentti: Temptation Island Suomi alkaa arveluttavista lähtökohdista – osallistujien rikostaustat hyväksytään hiljaa

Temptation Island Suomen kymmenennen kauden lehdistötilaisuus alkoi hetki sitten. Raiskaussyytekohu on ollut liikaa koko tuotannolla, ja Marlon jättäytyi pois tilaisuudesta. Päätöksen kerrotaan syntyneen yhteisymmärryksessä Marlonin ja tuotantoyhtiön edustajien kanssa.

Edit 5.11. Juttuun lisätty, että Secomandia syytetään myös törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.