Marianne Kiukkonen

Kohtalo kouraisi Marianne Kiukkosta kaksin käsin: Kamalaa aikaa, kuin pieni kuolema

Kotimaa | 10.05.2021 06:33

Marianne Kiukkonen, 52, on tosielämän selviytyjä, jonka värikkäät vaiheet ovat huimempia kuin tositelevision mielikuvituksellisimmatkaan käänteet. Selviytyjät Suomi -sarjaa paraikaa tähdittävä entinen julkkispoliisi ja Gladiaattoreiden Amazoni on Seiskan lukijoille tuttu vuosikymmenten varrelta.

Lue myös: Yh-äitiys vahvisti! Selviytyjät-tähti Marianne Kiukkosen raju elämä: Syöpä, ero ja kodittomuus!

Marianne seikkaili seurapiireissä jo 1990-luvun alussa, menestyi fitness-urheilijana ja heilastelipa hän Tony ”Viikinki” Halmeenkin kanssa. Iloisen hymyn ja rempseän olemuksen alle ovat peittyneet sydänsurut, sairaudet, rahahuolet ja suhdekriisit.

Värikkään elämän elänyt Marianne Kiukkonen on sinut itsensä kanssa. – Tärkeintä on keskittyä tähän hetkeen.
Värikkään elämän elänyt Marianne Kiukkonen on sinut itsensä kanssa. – Tärkeintä on keskittyä tähän hetkeen.

Lue myös: Muistatko? Selviytyjät-tähti Marianne Kiukkonen heilasteli Tony Halmeen kanssa – näin tyrmäävänä kaunotar nähtiin Gladiaattoreissa

Vuonna 2013 Mariannen pitkäaikainen avoliitto päättyi karusti. Ero johti talouskurimukseen, joka vaivaa yhä: tv-tähdellä on ulosotossa tuhansia euroja. Ne hän aikoo maksaa pois.

– Asuimme Espoossa mukavassa talossa, ja menetin erossa kotini. Ajauduin kahden asunnon loukkuun, ja välillä jopa kodittomaksi. Asuin ystävieni nurkissa. Se oli rankkaa, kamalaa aikaa, kuin pieni kuolema.

Lue myös: Vuokra- ja ruokarahat tiukassa! Marianne Kiukkonen elämästään yh-äitinä: Kadun, etten ollut enemmän läsnä poikani elämässä

Kohtalo kouraisi kaksin käsin, sillä samaan aikaan Mariannella todettiin kohdunkaulansyöpä.

– Avoero, kodittomuus, syöpä. Olihan siinä yhdelle yh-äidille kestettävää. Muistan, kuinka itkin ystävälleni eroa – ja hän katsoi minua kuin hullua. Sairastin vakavaa syöpää ja kyynelehdin menetetyn rakkauden perään. Unohdin surra sitä sairautta.

Syöpäkasvaimet saatiin kahdessa leikkauksessa pois.

– Jouduin tietysti pitkälle sairauslomalle. Liikkumaan tottuneelle pakkolepo on kova paikka.

Teksti:Jari Peltomäki
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!