Katso kuvat!

Klamydian Vesku Jokinen rakkaansa kanssa harvinaisessa yhteiskuvassa – hehkuttaa onnellisuuttaan: ”Antakaa aplodit!”

Kotimaa | 03.03.2021 11:30

Kotimaisen punkrokin yhden tunnetuimman bändin keulakuva Vesku Jokinen, 51, iloitsee rakkaansa kärsivällisyydestä. Klamydia-yhtyeen laulaja julkaisi Instagram-tilillään yhdessä päivityksessä kolme kuvaa, joissa hän on Minja-rakkaansa kanssa. 

- Antakaa aplodit tälle naiselle. Se on katsellut mua nyt tasan kolme vuotta. Kiitos beibi kärsivällisyydestä. Hyviä hetkiä, hyviä vuosia. Ansiostasi. Vesku kertoo kuvatekstissä. 

Lue myös: Lihapullat suuhun jonottaessa! Vain elämää -tähti Vesku Jokisella ruuhkainen ruokahetki – kuva! 

Kaksikon yhteiskuvat ovat hyvin harvinaisia sosiaalisessa mediassa, koska Vesku haluaa pitää työnsä ja yksityiselämänsä erillään. 

Hän on aikaisemmin paljastanut, ettei hänen rakkaansa ole suuri Klamydia-fani. Vesku ei sanojensa mukaan pystyisi seurustelemaan kovan fanin kanssa, mikä voi vaikuttaa siihen, että pari näyttää hyvin onnelliselta yhdessä. 

Telkkarista tuttu

Veskun kihlattu voi näyttää joillekin tutulta, sillä hän osallistui Napakymppi-ohjelmaan. Janne Katajan, 40, juontamassa ohjelmassa Minja oli neiti X:n roolissa hakemassa matkaseuraa. 

Lue myös: Lemmenloma Kreetalla! Klamydian Vesku Jokinen kihlasi 17 vuotta nuoremman rakkaansa - kuva rokkarin kihlasormuksesta! 

Viimeisimmällä Vain elämää -ohjelman kaudella ollut Vesku tapasi itseään 17 vuotta nuoremman naisen keväällä 2018. Rakkaus roihusi heidän välillään hyvin vauhdikkaasti, sillä pari meni kihloihin jo seuraavana vuonna. 

Lue myös: Vain elämää -tähti Vesku Jokinen isyydestä: ”Poika ei onneksi ole tullut minuun!” 

20180921, Helsinki. Klamydia yhtyeen Vesa "Vesku" Jokisen haastattelu. Timo Korhonen / Seiska
Laulaja on ollut aktiivisena musiikkibisneksessä vuodesta 1988 lähtien. Kuva: Timo Korhonen.

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!