Lihapullat suuhun jonottaessa! Vain elämää -tähti Vesku Jokisella ruuhkainen ruokahetki – kuva!

Uutiset | 21.11.2020 12:04

Vesku Jokinen oli rakkaansa kanssa ruuhkaisessa ravintolassa perjantain 13. päivänä. Klamydialla oli laivakeikka Tallink Victorialla.

– Kerättyään annoksensa kaksikon korttimaksaminen tökki jostain syystä. Vesku veteli lihapullat ääntä kohti siinä jonossa seistessään. Maksun vihdoin onnistuttua hän nappasi leivät ja loput eväät mukaansa, kannelta kikatellaan.

Vesku Jokinen

Lue myös: 30 vuotta täyttäneen Klamydian Vesku Jokisen känniörvellysotsikot ovat historiaa– nykyharrastukset kaukana rock-uskottavuudesta: ”Kuolisin kuukauden ryyppyputkeen!”

Vain elämää

Suositussa Vain elämää -ohjelmassa tuoreimmalla kaudella nähtävä Vesku ei ole aikaisemmin tuntenut formaattia omakseen, mutta rokkari paljasti aikaisemmin syksyllä Seiskalle, että Apulannan Toni Wirtanen houkuttili hänet mukaan.

– Nyt saadaan Klamydiasta herkät puolet esille. Meillä on vaikka minkälaista lyriikkaa laidasta laitaan. Sen takia lähdin mukaan. En aiemmin tuntenut ohjelmaa omakseni, sillä pidän yksityisyydestäni huolta, eikä elämäni kuulu kenellekään, Vesku kertoi syyskuussa Seiskalle.

Lue myös: Vain elämää -tähti Vesku Jokinen isyydestä: ”Poika ei onneksi ole tullut minuun!”

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan lukija ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!