fbq
Kotimaa
05.07.2021 15:35
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto
Kirsi Salo
Kirsi Salo osallistui alastomana festareille ja julkaisi paljonkertovat kuvat: "Olisitte nähneet nämä beach partyt, puolet väestä nakuna tanssimassa" - katso kuvat!
Kotimaa
05.07.2021 15:35
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto

Muun muassa Heikoin lenkki -ohjelman juontajana koko kansalle tutuksi tullut entinen tv-kasvo Kirsi Salo, 54, kertoo Instagramissa osallistuneensa viikonloppuna Natural High Healing -hyvinvointifestivaaleille.

Yhdeksättä kertaa järjestetty Natural High Healing on Suomen suurin päihteetön, savuton ja lihaton festivaali, jossa esiintyi neljän festivaalipäivän aikana lukusiia artisteja. Lisäksi Uudessakaupungissa, maaseudun rauhassa järjestetyssä tapahtumassa oli lukuisia työpajoja ja luentoja hyvinvointiin liittyen.

Kirsi Salo kertoo nauttineensa festivaalin tunnelmasta täysin rinnoin. Festivaalin kantavana ideana oli luonnollisuus ja täten moni festivaalivieras juhli alastomana - niin Kirsi Salokin.

- Natural High Healing festarista kertoo oikeastaan kaiken se, että minulla on 4 päivän tapahtumasta kamerassa tasan 3 kuvaa. Yhdessä olen serkkuni kanssa ja muissa olen alasti, Kirsi Salo kirjoittaa nauruhymiön kera.

Lue myös: Sinkkuna viihtyvä Kirsi Salo paljastaa olevansa äärimmäisen seksuaalinen: ”On minulla muutamia vakiomiehiä!”

 

Julkaisemaansa Instagram-päivitykseen Kirsi oli laittanut kaksi kuvaa, joista molemmissa hän näyttäisi olevan rihman kiertämää. 

- Yhdessä (kuvassa) kuuntelen Frantsilan luentoa hoitavista yrteistä nakuna, kun kuivattelen uinnin jälkiä. Eikä ketään kiinnosta. Elämää, jossa luonnollisuus on normi ja ilo on ohjaava voima.

Kirsi ylistää festivaalin luonnonmukaista tunnelmaa maasta taivaaseen.

- Olisitte nähneet nämä beach partyt... Aurinko, DJ ja puolet väestä nakuna tanssimassa. Turvamiehet kokivat kaikki velvollisuudekseen olla paikalla juuri silloin. Lienee syytä huomauttaa, että kaikki ovat selvin päin, koska nämä ovat päihteettömät festarit, Kirsi kirjoittaa.

Lue myös: Rohkeaa materiaalia somessa jakava Kirsi Salo: ”Kasvatan parhaillaan peppuani!”

 

"Tässä treenaa viisikymppinen nainen!"

Rohkeat somekuvat eivät ole suinkaan kovin poikkeuksellisia Kirsille, joka viime vuonna kommentoi Seiskalle paljastavia otoksiaan Instagramissa.

- Jakaessani sosiaalisessa mediassa materiaalia itsestäni bikineissä tai tekemässä salikyykkyä teen sen nimenomaan siltä kantilta, että tässä treenaa päälle viisikymppinen nainen. Toivon sen olevan inspiroivaa; ettei koskaan ole myöhäistä pitää itsestään huolta, Kirsi kertoi tammikuussa 2020.