Rohkeaa materiaalia somessa jakava Kirsi Salo: ”Kasvatan parhaillaan peppuani!”

Uutiset | 17.01.2020 21:01

Entinen televisiojuontaja ja nykyinen hyvinvointivalmentaja Kirsi Salo, 52, oli perusteltu vieras uuden kuntosalin avajaisissa. Helsingin Eteläesplanadin Fressissä piipahtanut tummaverikkö on nimittäin itsekin kova treenaamaan.

Lue myös: Kirsi Salo oli Tinderissä salanimellä – ”En ole enää valmis menemään panoaplikaatioon!”

Helmikuussa 53 vuotta täyttävä Kirsi Salo on ahkera salitreenaaja.  – Sen lisäksi teen erilaisia kylmäaltistuksia ja lenkkeilen useita kertoja viikossa, joten liikun ihan törkeän paljon.
Helmikuussa 53 vuotta täyttävä Kirsi Salo on ahkera salitreenaaja.  – Sen lisäksi teen erilaisia kylmäaltistuksia ja lenkkeilen useita kertoja viikossa, joten liikun ihan törkeän paljon.

 

– Olen nykyään erittäin innostunut kuntosalikävijä. Kasvatan parhaillaan peppuani, jonka kasvua voi seurata Instagramistani, Kirsi vinkkaa Seiskan lukijoille.

– Jakaessani sosiaalisessa mediassa materiaalia itsestäni bikineissä tai tekemässä salikyykkyä teen sen nimenomaan siltä kantilta, että tässä treenaa päälle viisikymppinen nainen. Toivon sen olevan inspiroivaa; ettei koskaan ole myöhäistä pitää itsestään huolta.

Lue myös: Kuumat lemmenhetket! Kirsi Salo ja salaperäinen mies vaihtoivat suudelmia – paljonkertovat kuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Häviääkö paastossa lihakset? Otin itselleni tarkkailukuvan tilanteesta neljännen paastopäivän lopuksi. Enjoy 😘 Voin sanoa, että yhtään lihasmassaa ei silmämääräisesti ole kadonnut. Se mikä on kadonnut, on vatsan pullotus, sillä paastossa elimistö hakee energiansa vararavinnostaan eli RASVASTA. Asiaan perehtyneet tutkijat sanovat, että paasto polttaa erityisesti vaarallista sisäelinten ympärillä olevaa rasvaa pois. Ja oma kokemus on sama. Ulkoista rasvakerrosta ei minullakaan ole vatsan seudulla, mutta mittauksissakin on löytynyt merkittäviä määriä sisäelinrasvaa. Eläköön siis vesipaasto! Meitä oli nyt paastomatkaani seuraamassa IG Storyssa yli TUHAT ihmistä, joista muutama kymmen osallistui paastoon. Vesipaasto on leviämässä ihmisten tietoisuuteen ja siitähän ei lääkeyhtiöt pidä yhtään... 😜 Jos takapuoleni lisäksi olet kiinnostunut itse aiheesta, niin profiilissani on tallessa suosikeissa kaikki 4 vrk:n neuvot ja kokemukset. Ja saa pepustakin olla kiinnostunut, ei siinä mitään 💙 Suosikeissa löydät mm. listaa vesipaaston hyödyistä. Hei ihmiset, we can do this! Otetaan vastuu omasta terveydestä ja annetaan kehon tehdä se, minkä se osaa niin täydellisesti tehdä, kun ei tungeta ruokaa sinne jatkuvalla mätöllä: puhdistaa ja parantaa itsensä 🙏 Nyt paastoni päättyy ja alan rakentamaan uutta tilalle, paljon hyvää ravitsevaa ruokaa ja rasvoja + kuntosalia✌️ #vesipaasto #terveys #over50andfit #selfcare #autofagia

A post shared by Kirsi Salo (@kirsisalo) on

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!