fbq

Kirsi Alm-Siira itkuisena synttäripäivänään – tässä syy

Kirsi Alm-Siira täytti 49 vuotta.

Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira täytti lauantaina (2.9.) 49 vuotta.

Kirsi Alm-Siira juhli viikonloppuna syntymäpäiviään sekä tyttärensä rippijuhlia. Kirsi kertoo tirauttaneensa kyyneliä juhlimisen lomassa. 

– Vietin 49-vuotissyntymäpäivääni itkemällä tyttäreni rippijuhlissa. Päivä oli ihana, joten itkin kai ilosta, tv-kasvo mietti Instagramissa.

Päivitykseen Kirsi oli lisännyt yhdeksän kuvaa juhlista. Joukkoon mahtui myös lauluesityksiä. Ruokana oli muun muassa juustoja lisukkeineen, voileipäkakkuja, vadelmakakku ja macarons-leivoksia.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kirsi pohti myös alkanutta vuottaan ennen viisikymppisiään.

– Illalla mietin, et mitä on asiat, joita nelikymppisenä on ok tehdä, mut viiskybäselle too much. Näitä juttuja aattelin tässä seuraavat 12 kk vimmalla toteuttaa, joten vastaanotan ideoitanne tässä.

Kuuluisa tv-pyllähdys jätti Kirsi Alm-Siiraan pysyvän epäluulon tuoleja kohtaan: ”Oon aika tarkka tänä päivänä”

"Ikä on asenne"

Uutisankkuri kiitti seuraajiaan kaikista onnitteluviesteistä. Myös Kirsin läheinen ystävä Vappu Pimiä kävi jättämässä tervehdyksensä kommenttiosioon.

Rakas, myöhästyneet onnet ja onnea myös Stellalle ja äidille isosta etapista!!!! Vappu ilakoi sydämellisenä lukuisten emojien kanssa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Onnea Kirsi ja myös tyttärellesi. Anna mennä just niinkuin itsestä tuntuu, ikä on asenne, vinkkasi puolestaan Rita Niemi-Manninen.

Onnea ihanat, fiilisteli myös Marita Taavitsainen sydämen kanssa.

Katso alta tunnelmalliset juhlakuvat:

Kirsi Alm-Siira julkaisi lomakuvia ulkomailta: "Jättekiva reissu!"