fbq
Kotimaa
11.10.2021 13:01
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: AOP
Renny ja Geena
Kirjapaljastus: Rennyn ja Geenan unelmaliitto kaatui seksin vähyyteen, lopulta Geena ehdotti outoa sopimusta – juristilta täystyrmäys
Kotimaa
11.10.2021 13:01
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: AOP

Renny Harlinin ja Geena Davisin avioliitto kesti vain neljä vuotta ja päättyi karulla tavalla. 
Veli-Pekka Lehtosen kirjoittamassa Renny Harlinin tuoreessa elämäkerrassa Ainutlaatuinen elämäni (Tammi), selviää, että Geena oli Rennyn elämän nainen. 
Renny esimerkiksi kuvailee pariskunnan älyllistä yhteyttä ja kertoo heidän olleen kuin kaksi onnensa huipulla olevaa teinitähteä.
-  En ollut kokenut sellaista ennen enkä sen jälkeen. Leikimme yhdessä ja nauroimme yhdessä. Suunnittelimme tulevaisuutta yhdessä. Olin noussut huipulle ohjaajana, ja Geena oli näyttelijänä huipulla, Renny kertoo kirjassaan.
Kirjassa myös Geena on päässyt ääneen. 
-  Ihastuin ensimmäiseksi Rennyn pitkiin hiuksiin.

Lue myös: Kirjapaljastus: Renny Harlinilla oli tulinen salasuhde Salma Hayekin kanssa - hurjassa naisruletissa julkkiskaunottaria Katariina Sourista Playboyn keskiaukeamatyttöön

Geena ja Renny
Renny ja Geena viihtyivät punaisella matolla.

Lapsihaaveet kariutuivat

Kaikesta huolimatta Rennyn ja Oscar-voittajan unelmaliitto kariutui. Umpirakastunut pariskunta halusi ehdottomasti lapsia, mutta työprojektit ajoivat edelle. 
Kirjassa Renny käy läpi vaihtoehtoa, mikäli lapsi olisi tullut heti liiton alkumetreillä.
-  Jos lapsi olisi tullut heti silloin, kun me olimme rakastuneita ja onnellisia, suhde olisi saattanut muuttua toisenlaiseksi. Sitten momentum meni ohi. En enää halunnutkaan lapsia. Meillä ei ollut seksiäkään niin paljon kuin olisin halunnut. 
- Makasin usein vuoteella ja ajattelin, että ei tämä voi olla minun elämääni. Me olimme kuin paita ja peppu, mutta seksiä ei enää ollut. 

Lue myös: Kirjapaljastus: Tällaiset olivat Geenan ja Rennyn kolmen päivän salahäät – kuumailmapalloja ja norsuja, Stallone sai raivokohtauksen

Geena ja Renny
Renny ja Geena juhlivat häitään peräti kolmen päivän ajan.

Geena itki eroa

Kirjan mukaan lopulta Renny ilmoitti Geenalle erohaluistaan, mutta vuolaasti itkevä Geena ei asiaa ymmärtänyt. 
- Halusin erota ja tein asian selväksi. Geena näki asian toisin. Hänen mielestään suhteessa on aina ylä- ja alamäkiä, hetkiä, jolloin pitää tehdä kurssiin korjauksia. 
-  Minä sanoin, että meidän on pakko erota. Avioliitto ei enää tehnyt hyvää meistä kummallekaan. Puhuimme koko yön. Geena oli järkyttynyt. 

Kirjassa Renny kertoo, kuinka Geena ehdotti erikoista sopimusta. Hän oli halunnut lapsia, ja olisi ollut siihen edelleen valmis erosta huolimatta. Tuolloin he olivat nelikymppisiä. 
- Se oli riipaisevaa. Lapsi eräänlaisena jäähyväislahjana.
- Geena oli valmis allekirjoittamaan vaikka minkälaisen paperin.

Lue myös: Yllätyspäätös! Johanna ja Renny Harlin asettuvat Lontooseen: "Elämä on täydellistä"

Myöhemmin Geena sai kolme lasta Reza Jarrahy -nimisen lääkärin kanssa.

Tyly neuvo

Lopulta Renny kysyi neuvoa lakimieheltään, joka kehotti ennemmin vaikka ampumaan itsensä.
-  Jos haluat elinikäisen ongelman, suostu vaimosi ehdotukseen, lakimies tylytti.
Pariskunta muutti erilleen loppukeväästä vuonna 1997. Pariskunnan hulppea kartano laitettiin myytiin ja henkilökunta sanottiin irti. Ainoastaan puutarhureille jäi työpaikka, sillä muuten kartanon iso puutarha olisi muuttunut sademetsäksi.
-  Sen jälkeen talomme tyhjillä käytävillä ja paljailla seinillä vihelsi enää yksinäinen tuuli. Talo meni nopeasti kaupaksi: muuan upporikas perijä puolisoineen halusi Las Tejasin omaksi kodikseen. 

Kursivoidut kohdat ovat Veli-Pekka Lehtosen kirjoittamasta Renny Harlinin tuoreesta elämäkerrasta Ainutlaatuinen elämäni (Tammi).
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »