fbq
toni wirtanen, jannika b

Kirjapaljastus: Näin Toni Wirtasen ja Jannika B:n suhde alkoi - taustalla Paula Koivuniemi

Tänään julkaistussa Sanna Wikströmin ja Jannika Wirtasen kirjoittamassa Jannika B – Ihmisen muotoinen -kirjassa Jannika kertoo, kuinka kohtasi nykyisen aviopuolisonsa Toni Wirtasen ja miten hän hoksasi olevansa kiinnostunut miehestä.

Katso video Jannika B:stä TTK-kulisseissa:

Jannikalla oli ennen musiikkiuransa alkua Kokkolassa rivitaloasunto ja myymäläpäällikön sekä ryhmäliikuntaohjaajan työt. Hän oli kihloissa jalkapalloilijan kanssa. Kirjan mukaan suhde kariutui, kun Jannika ryhtyi tavoittelemaan unelmaansa artistina.

 No nyt! Jannika B yllättää rohkeassa kuvassa - "Kaunein vessaselfie mitä oon ikkään nähnyt"

Jannika piti takavuosina blogia, johon  haastatteli muusikoita. Jannika tapasi blogihaastattelun merkeissä Toni Wirtasen ensimmäisen kerran Kalajoen Juhannuksessa vuonna 2011.

- Haastattelun jälkeen Sipe (Santapukki) oli sanonut Tonille painokkaasti, että ”tuollaisen Jannikan kaltaisen naisen sinä tarvitset”. Myöhemmin saman syksyn aikana tapasin Tonin useamman kerran, kun ystäväni oli ystävystynyt Sipen kanssa. Siinä sivussa sitten tutustuttiin ja ystävystyttiin Toninkin kanssa, Jannika kertoo kirjassa.

Hän muistaa elävästi hetken, jolloin hän hoksasi, että hänellä oli tunteita Tonia kohtaan.

- Yhden superkuun aikana olin Paula Koivuniemen keikalla. Kun seisoin katsomassa keikkaa, minulle tuli jännä tunne ja käännyin. Näin Tonin. Ja vain Tonin, vaikka ympärillä oli valtavasti ihmisiä. Siinä hetkessä tajusin, että omalta puoleltani tässä oli nyt jokin juttu. Ja sitten selvisi, että olimme saman oven äärellä – yhtä aikaa. Tuon maagisen hetken jälkeen meni kuitenkin vielä aikaa, että saimme omat elämme järjestettyä niin, että pystyimme tuosta ovesta kulkemaan, Jannika kirjoittaa.

toni wirtanen, jannika b
- Kun tapasimme Jannikan kanssa ensimmäistä kertaa, olin erittäin vaikuttunut. Hänen innokkaassa ja inspiroituneessa tavassaan lähestyä asioita oli jotain vastustamattoman mukaansatempaavaa ja valloittavaa, Toni kehuu puolisoaan kirjassa.

Jannika kertoo kirjassa suhteen syvenneen ystävyydestä rakkaudeksi, kun kaksikko huomasi jakavansa samanlaiset arvot.

- On ihana huomata, miten 11 yhteisen vuoden jälkeen tunnen suurta henkistä ja fyysistä vetovoimaa mieheeni, kun hän tulee aamulla minua rappusille vastaan suudelman ja vastakeitetyn kahvin kera. Niin arkista mutta niin suurta, Jannika kertoo kirjassa.

Tältä näyttää Jannika B:n arki: "Viimeisen videon fiilis aina, kun on selvinnyt päivän"

Vuonna 2013 avioituneella pariskunnalla on kaksi tytärtä.

- Rakkaus lapsia kohtaan on jotain sellaista, mitä en usko, että parisuhderakkaudessa voi kokea. Tuo tunne on niin laaja ja kokonaisvaltainen, että sitä on vaikea sanoilla kuvata ymmärrettävästi. Se on niin suurta, että välillä tuntuu, että sen alle meinaa musertua, koska se sisältää myös huolta, murheita ja pelkoja, Jannika kertoo kirjassaan.