fbq

Kirjapaljastus: Näin Niko Ranta-aho sai tietää Sofia Belórfin ja Stefan Themanin salasuhteesta – "Minua ei ole koskaan loukattu niin pahasti"

Nikon mukaan Sofia oli Ranta-ahon perheen avokätisessä ylläpidossa, kun Stefu iski hänen tyttöystävänsä.

Katiska-vyyhdissä raskaat tuomiot saaneesta Niko Ranta-ahosta ilmestyi keskiviikkona (27.9) elämäkerta.

Video: Seiska haastatteli Niko Ranta-ahoa vankilassa

Toimittaja Aki Linnanahteen kirjoittama teos Niko Ranta-aho (WSOY) on läpileikkaus Nikon lapsuusvuosista nykyhetkeen.

Niko kertoo keskiviikkona ilmestyneessä elämänkertateoksessaan myös mehukkaita yksityiskohtia hänen ja Sofia Belórfin suhteesta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vuonna 2012 Minnesota-hoidon läpikäynyt Niko paljastaa olleensa vuonna 2018 uudestaan tukevassa huumekoukussa, kun ryhtyi tapailemaan Sofia Belórfia.

Täysin sekavan kesän päätteeksi Niko oli isoissa juhlissa, kun hän havaitsi Sofia Belórfin reagoineen hänen Instagram-päivitykseensä (–––) Viestittely oli päivien mittaan muuttunut yhä kiihkeämmäksi (–––) Niko myöntää ihastuneensa Sofiaan oitis, muistelmakirja kertoo suhteen alusta.

Uutuuskirja: Tällaiseen huumehelvettiin Niko Ranta-aho joutui jo teininä

50 000 euron lemmenloma

Niko kertoo hemmotelleensa Sofiaa avokätisesti. Hän muun muassa vei Sofian suhteen alussa ökylomalle Ibizalle.

Matka maksoi minulle noin 50 000 euroa. Reissun jälkeen Sofian muuttokuorma sitten tulikin Lontoosta Málagaan ja sieltä Puerto Banúsiin, Niko muistelee kirjassa.

Rakastuin Sofiaan. Hän oli hyvin kaunis ja hauska persoona. Joku voi sanoa, että pinnallinen, mutta sellainen olin minäkin. Halusin ajaa urheiluautoilla, lentää yksityiskoneilla ja syödä parhaissa ravintoloissa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Jälkikäteen mietittynä minulle olisi varmaan sopinut paremmin tyttöystävä, joka ei olisi vahvistanut kyseisiä piirteitä minussa vaan ennemminkin palauttanut minut maan pinnalle. Sofia ei ollut sellainen, Niko pohtii kirjassa. 

Stefulta surkea temppu

Keväällä 2020 vangittuna ja eristyksessä virunut Niko sai kuulla, että perheen avokätisestä ylläpidosta huolimatta Sofia oli alkanut tapailla bisnesmies Stefan Thermania. Tiedon Niko kertoo saaneensa Martina Aitolehdeltä.

Hurja kirjapaljastus: rappiolla ollut Niko Ranta-aho nautti vodkaa takakautta

Nikon kirjassa on myös mehukkaita julkkisjuttuja.
Nikon kirjassa on myös mehukkaita julkkisjuttuja.

Niko paljastaa musertuneensa tiedosta totaalisesti.

Ainoat asiat, mitä ystäviltäni ja seurustelukumppaneiltani vaadin, ovat rehellisyys ja lojaalius. Ilmeisesti se oli Stefulta ja Sofialta liikaa vaadittu. Olihan se ihan v**un surkea ja naurettava temppu heiltä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Minua ei ole koskaan loukattu niin pahasti. Kun olen jälkeenpäin asiaa sulatellut, olen tajunnut, ettei Sofia ollut enää se sama nainen. Epäilen, että jatkuva bilettäminen oli muuttanut hänen persoonaansa. Sofia ja Stefu, 2020-luvun Matti ja Mervi, Niko tuumii kirjassaan.

Sofia Belórf siirsi lentonsa Marokkoon viime hetkellä

Sofia lensi pihalle

Sofian käytös oli järkytys Ranta-ahon perheelle, joten hänet päätettiin heittää ulos perheen omistamasta asunnosta. Pian Sofian lakimies soitti perheenjäsenelle ja sanoi, ettei niin voi toimia.

No, näyttäkää sitten Sofian vuokrasopimus, perheenjäsen vastasi. Näin päättyi valtavasti julkisuutta saanut parisuhde, ja Sofia Belórf poistui Nikon elämästä Ikea-kassi kainalossaan, elämäkertakirja Niko Ranta-aho kertoo lakonisesti.