fbq

Hurja kirjapaljastus: rappiolla ollut Niko Ranta-aho nautti vodkaa takakautta

Niko Ranta-aho paljastaa uutuuskirjassa surullisen totuuden elämästään.

Katiska-vyyhdissä raskaat tuomiot saaneesta Niko Ranta-ahosta ilmestyi keskiviikkona (27.9) elämäkerta. Toimittaja Aki Linnanahteen kirjoittama teos Niko Ranta-aho (WSOY) on läpileikkaus Nikon lapsuusvuosista nykyhetkeen.

Riihimäen vankilan jengiosastolla pitkää tuomiota muun muassa törkeistä huumausainerikoksista suorittava Niko pistää kirjassa itsensä likoon. Hän ei arkaile kertoa aroistakaan asioista, jotka epäilemättä ovat olleet haastavia käsitellä.

Niko Ranta-aho sai opiskelupaikan ammattikorkeakoulusta

Niko paljastaa kirjassa ajautuneensa 18-vuotiaana ensimmäisen kerran huumehelvettiin, jota kesti 8 vuotta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Seiska tapasi Nikon Riksun pahamaineisessa vankilassa.
Seiska tapasi Nikon Riksun pahamaineisessa vankilassa.

Juuri ennen Minnesota-hoitoon lähtemistä tilanne oli jo hyvin surullinen. Rappio huipentui tilanteeseen, jossa 24-vuotias Niko ei huonon kuntonsa vuoksi saanut minibaarista nappaamaansa pientä vodkapulloa kurkustaan alas.

Päihteitä hamuava pää keksi kuitenkin keinot, ja lyhyen tuumailun jälkeen kaveri alkoi kaataa minibaarin pikkupullosta vodkaa takakautta Nikon elimistöön, kirjassa kuvaillaan.

Siis hetkinen! Työnsikö kaveri vodkapullon sun peppuun?

– No… jätetään sen verran lukijoille mysteereitä, ettei nyt ihan kaikkea paljasteta, mutta takakautta, Niko hekottelee Seiskalle.

Onnistuneen päihdehoidon jälkeen Niko keskittyi luksuselämään Espanjassa. 

Vuonna 2017 tapahtui uusi romahdus, jota moni on pysähtynyt ihmettelemään: Nikolla oli lähes täydellinen elämä, mutta hän veti sen vessanpöntöstä alas ryhtymällä huumekauppoihin. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy