fbq
veronica verho

Kirja: Parisuhdeväkivaltaa kokenut Veronica Verho avoimena: kihlatun reaktio lapsettomuuteen sulattaa sydämet

Tänään julkaistussa Meeri Koutaniemen ja Ann-Mari Leinosen Rakkaus -kirjassa (WSOY) 25 tunnettua suomalaista kertoo, mitä rakkaus heille merkitsee.

Katso videolta Seiskan viihdeuutiset:

Yksi kirjaan haastatelluista julkkiksista on radio- ja tv-juontaja Veronica Verho, 25.

Veronica Verhon naimisiinmenolle iso takaisku: "Meidän häidenhän piti olla ens kesänä. Ei ole"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Veronica kertoo kirjassa avoimesti pettymyksistään parisuhteissa. Hänellä on takanaan ikäviä kokemuksia, petetyksi joutumista ja jopa parisuhdeväkivaltaa.

- Minua on haluttu hallita niin, että se on rikkonut sisimpäni täysin. Joskus myös iholle on jäänyt jälkiä hallinnasta. Olen monesti miettinyt kaikkia niitä hetkiä, jolloin olen kertonut ystävilleni mitä edellisenä yönä on tapahtunut ja kuinka minua on pelottanut. Naiset ovat olleet empaattisempia, mutta miehet ovat vähätelleet kokemuksiani. Menneisyyteni on ollut täynnä surua, itkua ja kipua, Veronica kertoo.

Huonot kokemukset saivat Veronican kokemaan, ettei hän ole rakkauden arvoinen. Kaikki muuttui, kun Veronica uskalsi rakastua Sohvaperunat-sarjasta tuttuun Juhani Koskiseen, jonka kanssa hän oli ollut pitkään ystävä.

Kirja: Vappu Pimiä halusi palomiehestä yhden illan jutun: "Sovintoseksi on parasta"

Veronica kertoo kirjassa itkeneensä Juhanille suhteen alkuaikoina sisällään ollutta tuskaa ja elämänsä kipukohtia ulos. Veronica on saanut lapsettomuusdiagnoosin.

- Se on ollut yksi suurimmista syistäni siihen ajatukseen, ettei minua voi kukaan rakastaa. Surullista kyllä, se on ollut myös asia, joka minua vastaan on otettu aseeksi aiemmassa suhteessani.

- Ja sitten tuleekin Juhani, joka kietoo minut lämpöön ja rakkauteen sanomalla, ettei tehdä tästä lapsettomuudesta nyt suurempaa numeroa. Olen täydellinen hänelle juuri tällaisena kuin olen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Veronica Verho ja Juhani Koskinen salaa kihloihin: ”Huusin onnesta häkeltyneenä!”

Keväällä 2020 seurustelemaan alkanut pari kihlautui tammikuussa 2021. Veronica paljastaa kirjassa, että Juhani kosi häntä lumikenkäretkellä yllättäen kesken Ivalon-loman.

- Muistan katseen, pakkasen kirpeät suudelmat ja Juhanin lujaa lyövän sydämen vasten omaani.