fbq
Mika Salo ja Nea

Keravalainen Nea, 22, oli Mika Salon suhderallin neljäs pyörä – ”Mika haukkui ja uhkasi juristilla”

Seiska paljasti maaliskuun lopussa, että entinen F1-kuljettaja Mika Salo, 55, on pyörittänyt villiä naisrulettia. Mika seurusteli vakituisen naisystävänsä kanssa ja tapaili samaan aikaan monta kertaa viikossa ex-kultaansa Henna Pihlajaa.

Mika Salon outo naisrumba: oma kulta, ex-rakas ja seksikäs mysteerikaunotar viihtyvät entisen formulatähden asunnolla

Seiskan paparazzi sai maaliskuussa lisäksi selville, että Mika kutsui eräänä aamuna tummahiuksisen ponnaripään luokseen Helsingin-kotiinsa. Nainen viihtyi Mikan luona alle tunnin, jonka jälkeen hän poistui asunnolta.

Seiskalle Mika väitti naisen olleen hänen siivoojansa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kaunotar laski seteleitä! Tässä on Mika Salon luona vieraillut seksikäs mysteerinainen – paparazzikuvat

Nealla on yhä puhelimessaan kymmeniä Mikalta saatuja ronskeja viestejä. – Jätin Mikan heti, kun sain tietää muista naisista, Nea sanoo.
Nealla on yhä puhelimessaan kymmeniä Mikalta saatuja ronskeja viestejä. – Jätin Mikan heti, kun sain tietää muista naisista, Nea sanoo.

Seiskan paljastusjutun jälkeen kuvioihin astuu nyt neljäskin nainen. Hän on Nea, 22, Keravalta. Asian arkaluontoisuuden vuoksi hän ei esiinny kuvissa omilla kasvoillaan.

Mika Salo hehkutti rakkauden vuosipäivää! Tapailee asunnollaan vieraita naisia – näin formulalegendan naisystävä kommentoi suhteen tilaa

Nea julkaisi pari viikkoa sitten Mikasta paljonpuhuvan päivityksen Instagramissa. Nea linkkasi päivitykseensä Seiskan paljastusjutun ja kirjoitti saatteeksi suorasukaisen tekstin ex-formulatähdestä.

Pakko sanoa et tässä vasta kultakimpale! Onnistui kuukausien ajan elämään vähintäänkin kolmoiselämää eri naisten kanssa. Lopuksi haukkui minut huoraksi, uhkaili poliiseilla ja lakimiehillä, kun erehtyi jäämään kiinni omista naissekoiluistaan.

Seiska kysyi Mikalta Neasta, mutta tämä ei vastannut toimittajalle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lue Nean haastattelu keskiviikkona ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!