Rita Behm

Keikkajärjestäjät kilpailevat Behmistä – näin laulajakaunotar tienasi kesän keikoillaan

Kotimaa | 12.09.2021 08:01

Laulaja Rita Behmin, 26, nousu Suomen suosituimmaksi tähdeksi on ollut huima. Tämä näkyy myös menneen kesän keikkamäärissä ja niistä tulleissa rahamääristä.

– Behm oli yksi kesän suosituimmista festariesiintyjistä. Koronapandemian tuomien rajoitusten ja lyhyen kesän takia järjestäjät joutuivat jopa kilpailemaan keskenään saadakseen hänet omaan tapahtumaansa.

– Behm taustajoukkoineen on voinut melkeinpä itse sanella hintansa. Behmin keskivertokorvaus festivaalikeikasta oli tänä kesänä noin 15 000 euroa, tapahtuma-alan ammattilainen paljastaa Seiskalle.  

Suosikkiartisti kahmi kaikkiaan seitsemän Emma-pystiä viime keväänä.
Suosikkiartisti kahmi kaikkiaan seitsemän Emma-pystiä viime keväänä.

Lue myös: Laulajakaunotar Behmin elämä mullistui: salasutinoita ja hurjat tulot!

Kymmeniä kesäkeikkoja

Viime keväänä Behm voitti kaikki Emma-sarjat, joissa oli ehdolla.  Hän rohmusi kotiinviemisinä kaikkiaan seitsemän Emma-pystiä.

Historiallinen voitto ja kova radiosoitto tekivät pohjaa kovalle keikkakesälle. Kaikkiaan kaunotar ehti tahkoa lähes parikymmentä julkista esiintymistä.

Jos Behm sai jokaisesta keikasta 15 000 euroa, hän tienasi kaikkiaan huimat 300 000 euroa. Pottia rokottavat luonnollisesti artistin maksamat palkkiot bändille, äänentoisto- ja keikkahenkilökunnalle sekä managerin ja keikkamyyjän provikat.

Näistäkin huolimatta Behm tienasi kesästä enemmän kuin mukavasti, mikä näkyy varmasti myös ensi vuonna artistin oman yrityksen tuloksessa.

Behm ehti koronapandemiasta ja sen tuomista rajoituksista huolimatta heittää kesän aikana lähes parikymmentä julkista keikkaa.
Behm ehti koronapandemiasta ja sen tuomista rajoituksista huolimatta heittää kesän aikana lähes parikymmentä julkista keikkaa.

Lue myös: Glamour kaukana! Laulajakaunotar Behm roudaa itse keikkakamojaan – kuvat!

Yritystoiminta käynnistyi

Behmin yrityksen Behmin Bisnekset Oy:n viime tilikauden tiedot julkistettiin hiljattain.

Ensimmäinen vuosi Behmille yrittäjänä ei ollut suuri menestys suosiosta ja radiosoitosta huolimatta. Yritys teki liikevaihtoa vuonna 2020 lähes 59 000 euroa, josta liikevoittoa oli 42 000 euroa.

Rahaa tilikauden päättyessä yrityksen tilillä on lähes 35 000 euroa, ja osinkoa Rita nosti yrityksestään 3 360 euroa.

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Julius Konttinen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!