fbq
janne nacci tranerg

Katiska-jutussa raskaista rikoksista epäilty Janne "Nacci" Tranberg ihmettelee Samu Haberin ja Sofia Belórfin kohtelua julkisuudessa: Poliisi halusi laittaa huonoon valoon!

Katiska-vyyhdin yksi pääepäillyistä Janne ”Nacci” Tranberg kiisti kertaalleen kaikki häneen kohdistuvat huumausainesyyteet Jarkko Sipilän ja Pekka Lehtisen haastattelussa. Haastattelu nähtiin MTV3-kanavan Rikospaikka: True Crime Suomi -ohjelmassa, jossa Cannonballin ex-johtohahmoa oli haastateltu ensimmäistä kertaa sitten lokakuisen kiinnioton.

Keskustelun aikana Janne kertoi toimittajille yksityiskohtaisesti kiinnijäämistilanteestaan ja avasi näkemyksiään Suomen suurimmasta huumausainerikoksesta, eli Katiska-vyyhdistä. 

Nacci jäi poliisin haaviin lokakuussa 2019 Espanjassa, missä hän oli pakoillut pitkään vankeustuomiotaan talousrikoksista. Häntä on epäilty myös Katiska-vyyhdin huumausainerikoksisen yhdeksi päätekijäksi, koska vietti paljon aikaa asiassa syyllisyytensä tunnustaneen Niko Ranta-ahon kanssa. 

IL: Janne "Nacci" Tranberg ja Niko Ranta-ahon sisko suutelivat toisiaan avoimesti oikeussalissa!

Haastattelussa käy ilmi, että Nacci oli pitkään täysin vaiti poliisien kuulusteluissa kiinniottonsa jälkeen. Hän ei edes suostunut katsomaan kuulustelevia poliiseja kohti. Cannonball-prätkäjengin entinen johtohahmo myöntää kuitenkin tienneensä jotain ystävänsä Nikon huumetouhuista. Osallisuutensa hän kuitenkin kiistää useaan kertaan. 

Miestä ei tunnu häiritsevän edes puheet siitä, että Niko olisi tunnustuksellaan suojellut Jannea.

20200212 Estepona, Espanja. Ossi Väänäsen talo, jossa  Nacci Janne Tranberg pidätettiin.
 Talo Espanjassa, jossa  Nacci Janne Tranberg pidätettiin.

- Ranta-aho on osannut kertoa hyvin yksityiskohtaisesti kaikki tapahtumat, kuten vain ainoastaan tekijä voi tietää. Mulla ei ole ollut semmoista tietoa, Nacci toteaa. 

Yksi asia miestä kuitenkin häirtisee ja se liittyy jutun saamaan suureen kuvaan mediassa. Entisen prätkäjengiläisen mielestä koko vyyhdissä on yritetty mustamaalata monia ihmisiä syyttämällä heitä 

- Se kuuluu siihen juttuun, ja ne käsitellään, miten ne siinä on. Käräjäoikeuden puheenjohtaja vaikuttaa tosi asialliselta.

Hänestä muutamien julkisuuden henkilöinen sotkemine juttuun ei ole kuitenkaan vaikuttanut käräjäoikeuteen. Esimerkiksi hän mainitsee ensimmäisenä kohukaunotar Sofia Belórfin osuuden.

Janne "Nacci" Tranberg palaa julkisuuteen yllättävässä tv-haastattelussa: tältä hän näyttää nyt - kuva! Paljastaa yksityiskohtia pakomatkastaan ja kiinnijäämisestä 

- Ei tällaiset Belórf haarat paina siellä koko jutun kannalta.

Laulaja Samu Haberin raahamisesta oikeuteen hänellä on paljon kärkkäämpi mielipide. 

- Poliisilla on ollut kova tarve liittää tähän sellaisia henkilöitä, jotka saataisiin vedettyä vähän huonoon valoon. Valitettavasti Haber on joutunut tässä just sellaiseen tilanteeseen, ja se on mun mielestä täysin väärin, Nacci laukoo.

Janne 'nacci' Tranberg

Jannea ihmetyttää erityisesti, miten suurelta osin Haber juttuun on vedetty mukaan.

- Haberia syytetään käyttörikoksesta mikä on sakkoasia. Niin revitään julkisuuteen sitten isosti tämmöiset. Ei se mun mielestä, se ei ole oikein. Ymmärrän, että mä olen siellä framilla mut mua se ei haittaa.

Lähde: MTV 3