Katso kuva!

Janne "Nacci" Tranberg palaa julkisuuteen yllättävässä tv-haastattelussa: tältä hän näyttää nyt - kuva! Paljastaa yksityiskohtia pakomatkastaan ja kiinnijäämisestä

Telkkari | 10.07.2020 09:37

Katiska-huumevyyhdin toinen pääsyytetty Janne ”Nacci” Tranberg palaa viikonloppuna yllättäen julkisuuteen, kun häntä haastatellaan viikonloppuna MTV3:lla ja CMorella esitettävässä Rikospaikka True Crime Suomi: Janne Nacci Tranbergin haastattelu -erikoisohjelmassa.

Kyseessä on entisen Cannonball-jengiläisen ensimmäinen esiintyminen julkisuudessa lokakuussa 2019 tehdyn pidätyksen jälkeen.

Tranberg vapautui tutkintavankeudesta kesäkuun lopussa ja MTV:n ohjelmassa rikostoimittajat Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen vierailevat Vantaalla haastattelemassa Tranbergia tuoreeltaan.

- Tranbergille tutkintavankeusaikana määrätyt tiukat yhteydenpitorajoitukset poistuivat, ja tämä on nyt paitsi ensimmäinen haastattelu eristyksen jälkeen, myös hänen ensimmäinen TV-haastattelunsa noin kolmeen vuoteen, Lehtinen kuvailee haastattelua MTV:n tiedotteessa.

Lue myös: Täällä Katiska-vyyhdin päätekijä piileskeli! Seiska vieraili Janne ”Nacci” Tranbergin Espanjan-asunnolla – kuvat!

Kommentoi syytteitään

Janne ”Nacci” Tranberg on syytteessä suuressa Katiska-vyyhdissä satojen huumekilojen salakuljetuksesta Suomeen. Tranberg pakeni Suomesta vuoden vaihteessa 2017–2018 ja jäi lopulta kiinni Espanjassa vuoden 2019 lokakuussa.

- Ensimmäistä kertaa Tranberg kommentoi muun muassa Katiska-syytteitään, avaa yksityiskohtia pakomatkastaan sekä viime syksyn kiinnijäämisestä. Keskustelemme myös, millaista Tranbergin aika eristyksessä on ollut, luettelee Sipilä.

Lue myös: IL: Janne "Nacci" Tranberg ja Niko Ranta-ahon sisko suutelivat toisiaan avoimesti oikeussalissa!

Katiska-vyyhdin toinen pääepäilty, liikemies Niko Ranta-aho vapautui tutkintavankeudesta juhannuksen alla ja sen jälkeen Ranta-aho on ollut varsin paljon julkisuudessa ja käynyt eri medioiden haastatteluissa.

Ranta-ahosta on tekeillä myös Katiska-dokumenttisarja, joka esitetään syksyllä Nelosella.

Lue myös: Pitkää vankilatuomiota odottava Niko Ranta-aho lensi Espanjaan vanhoille kotikulmilleen - Marbellan-reissulle on selkeä syy!

Rikospaikka True Crime Suomi: Janne Nacci Tranbergin haastattelu MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaina 12.7. klo 22.35. Ohjelma julkaistaan C Moressa jo lauantaina 11.7.
 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!