fbq
Temptation Islandin Minna ja Sammy

Karu totuus paljastuu Minnalle Temptation Islandin iltanuotiolla – Sammy paljastaa häpeilemättä: ”Oon käynyt panemassa parii ämmää, koska himassa ei tuu p**lua!”

Tämän illan (26.4.) Temptation Island Suomi -jakson iltanuotio paljastaa Minnalle erittäin karun totuuden hänen ja Sammyn parisuhteen tilasta.

Iltanuotiolla Minna pääsee näkemään, mitä kaikkea hänen rakkaansa Sammy on edellispäivänä puuhaillut. Miesten saarella juhlittiin halloweenin merkeissä, ja humalassa ollut Sammy paljasti sinkku-Emilialle käyneensä vieraissa Minnan selän takana.

Meil on viime aikoina, ennen ku tänne lähettiin, ni menny aika kovasti ton kupittelun merkeissä, ni hän kostaa sitä, että mä dokaan, että hän ei anna mulle pillua. Okei, no oon mä käyny kyl panee parii muuta ämmää kerta vittu himassa ei tuu p**luu, Sammy sanoi häpeilemättä.

Järkyttävästä seksinhimosta kärsivä Temptation Island Suomi -Sammy pyytää ”kaverin palvelusta” Amanda Harkimolta: ”Vois niinku purkaa paineita tai jotain!”

Videon katsottuaan Minna joutuu Sami Kurosen tentattavaksi. Juontaja halua tietää, miltä tuntui kuulla oman kumppaninsa pettäneen ja salanneen sen tähän asti.

− Eihän se hyvältä tunnu, mutta ei se ollut minulle mikään suuri yllätys. En ole ottanut asiaa puheeksi, koska koen, ettei minulla ole oikeutta valittaa asiasta. Olen kuvitellut, että minun pitää antaa Sammylle kaikki anteeksi, koska olen pettänyt hänen luottamuksensa. Ja olen luullut, että voimme olla rehellisiä toistemme kanssa. En pidä Sammya enää rehellisenä, enkä myöskään luota häneen, Minna sanoo.

Varattu Temptation Island -Minna lataa: "Sehän ei ole pettämistä, kun käyttää kortsua" - tyly lausunto myös seksistä Sammy-miehensä kanssa!

Hänelle videolta näkemänsä ja kuulemansa on sen verran kova paikka, ettei hän edes viitsi murehtia omia tekemisiään.

− En kaipaile Sammyn perään enää tämän videon jälkeen. Tuntuu epäreilulta, että hän kertoo pettäneensä minua, ja sen pitäisi olla ihan ok. Silti Sammy saa sättiä minua siitä, että olen pettänyt hänen luottamuksensa.

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin klo 22.