Tapio Suominen

Kärähti taas ratista! Tapio Suomisen auto poliisin haltuun

Kotimaa | 17.06.2021 06:40

Seiskan tietojen mukaan Tapio Suominen jäi viime viikolla kiinni rattijuopumuksesta, ja poliisi otti hänen autonsa haltuun vedoten rikoksen jatkamisen estämiseen. Tämä tarkoittaisi, että Tapio kärähti ratista saman vuorokauden aikana ainakin kahdesti.

Lue myös: Tapio Suomiselle tuomio rattijuopumuksesta!

Ex-urheiluankkuri on aiemmin jäänyt kiinni rattijuoppoudesta kolme eri kertaa.

– Poliisilla on ollut rattijuoppouteen liittyvä selvittely kyseisessä osoitteessa, mutta muuta en voi sanoa, poliisi vahvisti Seiskalle.

Rivitaloyhtiön osoite on sama, jossa Suominen asuu.

Tapio Suominen

Lue myös: Tapio Suominen avautui rattijuopumuksestaan: Olen hyvin pahoillani ja häpeissäni - onneksi en satuttanut ketään!

Työkyvyttömyyseläkkeellä

Tapio poistui pitkäaikaisen työnantajansa Yleisradion palveluksesta kevättalvella 2018. Sen jälkeen hänet on kuitenkin nähty televisiossa muun muassa AlfaTV-kanavalla huippu-urheilijoiden tarinoita kertovassa ohjelmassa ja kuultu Nelosen kanavilla selostamassa koripalloa.

Lue myös: Alkoholismista ja mielenterveysongelmista kärsinyt Tapio Suominen palaa televisioon: ”Sopivan kokoinen pala haukattavaksi!”

Tapio on työkyvyttömyyseläkkeellä, mutta voi tehdä töitä kykyjensä puitteissa, kuten muutkin vastavassa tilanteessa olevat.

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!