Alkoholismista ja mielenterveysongelmista kärsinyt Tapio Suominen palaa televisioon: ”Sopivan kokoinen pala haukattavaksi!”

Uutiset | 26.04.2019 08:41

Urheilutoimittaja Tapio Suomista, 55, ympäröi reilu vuosi sitten kohu, kun hän sai äkillisesti potkut televisiotyöstään Yleisradiosta.

Lue myös: Tapio Suomiselle potkut Yleisradiolta! - Yle-pomo: ”Tähän päädyttiin vakaan harkinnan jälkeen”

Hän on kertonut julkisuudessa avoimesti kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstään ja alkoholiongelmastaan. Nyt elämässä paistaa taas aurinko. Tapio palaa töihin ja ryhtyy juontamaan AlfaTV-kanavalla huippu-urheilijoiden tarinoita kertovaa ohjelmaa.

– Tuntuu hyvältä. Uusi projekti on mielenkiintoinen ja sopivan kokoinen pala haukattavaksi tällä hetkellä, Tapio kertoo Seiskalle.

Tapio on Mestareiden maa -ohjelman studioisäntä. 10 jaksossa nähdään muun muassa Jari-Matti Latvalan (kesk.) ja Pekka Rinteen tarina.
Tapio on Mestareiden maa -ohjelman studioisäntä. 10 jaksossa nähdään muun muassa Jari-Matti Latvalan (kesk.) ja Pekka Rinteen tarina.

 

Lue myös: Psykiatriseen hoitoon päätynyt Tapio Suominen toipuu hiljalleen: Opettelen arkea ja rakennan pohjaa pikkuhiljaa!

Lue lisää Tapion sairaudesta toipumisesta tuoreesta Seiskan extra-lehdestä!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan arkisto ja AlfaTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!