Heikki Koskelo ja Clara Blomqvist

Kaoottinen laivamatka: Clara Blomqvistin ja tango-Heikin hyttiriidasta mustelmia ja ruhjeita

Kotimaa | 12.04.2021 19:31

Seiska uutisoi tänään aamupäivällä, että Kainuun käräjäoikeudessa puitiin iskelmätähti Heikki Koskelon, 38, pahoinpitelysyytteitä on-off-rakastaan tanssiopettaja Clara Blomqvistin, 37, kohtaan.

Lue myös: Clara Blomqvistin ja Heikki Koskelon käräjärumba jatkuu: "Tänään me ollaan molemmat häviäjiä"

Seiskan haltuun saama haastehakemus on karua luettavaa. Papereista selviää, että marraskuussa 2018 tapahtunut epäilty pahoinpitely on tapahtunut pariskunnan ollessa yhdessä laivalla. Lemmenparin hytissä olisi ollut äänekäs riita, jonka seurauksena Blomqvistille olisi aiheutunut mustelmia olkavarsiin ja pakaraan.

Lisäksi tanssinopettajan ylähuulen jänteeseen oli tullut repeämä ja huuli oli turvonnut. Naisen kaulan sekä niskan alueella oli punotusta lääkärinlausunnon mukaan.

Lue myös: Yhteisiä illallisia! Pahoinpitelyjupakoista käräjiä käyvä on–off-pariskunta Clara Blomqvist ja Heikki Koskelo sai tulehtuneet välinsä kuntoon

Teonkuvauksessa Heikin mainitaan tarttuneen Blomqvistiä olkavarsista ja heittäneen tämän kaksi kertaa sohvalle, sekä painaneen kätensä naisen suun ja nenän eteen estäen Claran hengittämisen. Lisäksi syyttäjä on kuvannut haastehakemuksessa, miten Heikki olisi puristanut Claran kaulaa käsivarrellaan. Menettelyn seurauksena Blomqvistin pää olisi osunut seinään ja hän oli menettänyt käsivarsikuristamisen yhteydessä myös tajuntansa. 

Toinen syyte oli lievä pahoinpitely -nimikkeen alla. Epäilty tapahtuma on tapahtunut Kajaanissa viime vuoden heinäkuussa. Tuolloin Koskelo on tehnyt Blomqvistille ruumiillista väkivaltaa tarttumalla tätä olkavarsista kiinni.

​ Pariskunnan välienselvittely jatkuu huhtikuussa Kainuun käräjäoikeudessa.Pariskunnan välienselvittely jatkuu huhtikuussa Kainuun käräjäoikeudessa.​
Heikki Koskelon ja Clara Blomqvistin kiivas suhde alkoi keväällä 2018. Kuvassa pari poseeraa kiistanalaisen laivareissun jälkeen 2019.

Toisen kieltää, toisen myöntää

Koskelo on toimittanut 7.4.2021 kirjatun vastineen asiasta asianajajansa välityksellä käräjäoikeudelle. Vastineessa Heikki kiistää 2018 oletetun pahoinpitelyn syytteessä kuvatulla tavalla.

Toisen heinäkuussa 2020 tapahtuneen lievän pahoinpitelyn mies kuitenkin tunnustaa, mutta kieltää, että kyseessä olisi ollut minkäänlaista ruumiillista väkivaltaa, eikä siitä olisi aiheutunut kipua Blomqvistille.

Syyttäjä hakee Koskelolle lyhyttä ehdollista vankeusrangaistusta pahoinpitelyistä. Kainuun käräjäoikeus antaa tuomion myöhemmin.

Lue myös: Sovitteluehdotus ei kelvannut syyttäjälle? Heikki Koskelon ja Clara Blomqvistin pahoinpitelysotku palaa käräjäoikeuteen

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!