Yhteisiä illallisia! Pahoinpitelyjupakoista käräjiä käyvä on–off-pariskunta Clara Blomqvist ja Heikki Koskelo sai tulehtuneet välinsä kuntoon

Kotimaa | 18.02.2021 20:04

Tanssinopettaja Clara Blomqvist, 37, julkaisi Facebookissa viime viikolla paljon kertovan kuvan. Yhteisellä illallisella napatussa otoksessa näkyy vuoden 2011 tangoprinssin Heikki Koskelon, 36, tatuoitu käsi. Claran on–off-rakas on itsekin tykännyt kuvasta ja käynyt kommentoimassa sitä.

Parilla on kuitenkin keskinäinen pahoinpitelyoikeudenkäynti kesken Kainuun käräjäoikeudessa.

– En halua kommentoida asiaa mitenkään, Clara viestitti Seiskan toimittajalle.

Lue myös: Kiusallinen tilanne oikeustalolla! Kohupari Heikki Koskelo ja Clara Blomqvist saapuivat pahoinpitelykäräjille yhdessä – kuvat!

Vapautui syytteistä

Pahoinpitelyjupakan ensimmäisen erän vei Heikki joulukuussa, kun syytteet raukesivat Helsingin käräjäoikeudessa. Häntä syytettiin tuolloin Claran kahdesta erillisestä pahoinpitelystä ja ex-rakkaansa laittomasta uhkauksesta. Syyteet kaatuivat näytön puutteeseen.

Seuraavia käräjiä käydään keväällä Kainuun käräjäoikeudessa. Asialistalla on tuolloin niin ikään kaksi erillistä ikävää epäilyä.

​ Pariskunnan välienselvittely jatkuu huhtikuussa Kainuun käräjäoikeudessa.Pariskunnan välienselvittely jatkuu huhtikuussa Kainuun käräjäoikeudessa.​
​ Pariskunnan välienselvittely jatkuu huhtikuussa Kainuun käräjäoikeudessa.Pariskunnan välienselvittely jatkuu huhtikuussa Kainuun käräjäoikeudessa.​

Lue myös: Sisäpiiriläinen paljastaa tangotähti Heikki Koskelon bändipotkujen taustat: Clara Blomqvistille annettiin porttikielto keikoille!

Syyttäjän mukaan Heikki olisi syyllistynyt perusmuotoiseen pahoinpitelyyn vuonna 2018 ja lievään pahoinpitelyyn viime vuoden heinäkuussa. Asianosaisena molemmissa tapahtumissa on Clara.

Syyttäjä kertoi Seiskalle käsittelypäivämäärän olevan epävarma.

– Asialle on annettu uusi käsittelypäivä, juttu käydään tämän tiedon mukaan huhtikuussa. Muutokset käräjäpäivään ovat tietysti edelleen mahdollisia, syyttäjä kertoo.

SEISKA 53/2020 Heikki vapautettiin joulukuussa laittomasta uhkauksesta ja pahoinpitelystä nostetuista syytteistä.
SEISKA 53/2020 Heikki vapautettiin joulukuussa laittomasta uhkauksesta ja pahoinpitelystä nostetuista syytteistä.

Lue myös: Heikki Koskelon ja Clara Blomqvistin oikeusrumba jatkuu – ei sovintoa!

Toistuvia tapaamisia

Yhteinen illallinen viime viikolla ei ollut ainoa lajissaan. Heikki ja hänen autonsa on toistuvasti nähty Claran kodin lähettyvillä Helsingin keskustassa.

– Heikki ja Clara tapailevat Heikin ollessa Helsingissä. He ovat käyneet yhdessä syömässä ja kävelyillä. Tämä ei ole mitään silloin tällöin -tapailua, vaan lähes viikoittaista puuhaa, yhteisestä ystäväpiiristä kerrotaan.

– Olemme hieman kummissamme tästä kuviosta, kun oikeudenkäyntikin on yhä kesken, lähipiirilähde sanoo.

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!