fbq
Nelli Matula

Kaikki vuoden keikat perunut Nelli Matula lähti ulkomaille – julkaisi ensitunnelmat

Yllättäen kaikki vuoden keikkansa perunut laulaja Nelli Matula, 27, ja hänen huhuttu pitkäaikainen kumppaninsa Elias Kaskinen, 30, lomailevat parhaillaan yhteisen Papu-koiran kanssa ulkomailla.

Danin ja Even Parihaaste - Jakso 3: Tietäjät

Kaikki vuoden keikat peruttu? Somessa liikkuu huhuja Nelli Matulasta

Nelli Matula ilmoitti yllättäen huhtikuun alussa, että hänen kaikki keikkansa koko vuodelta on peruttu. Nellin oli tarkoitus esiintyä myös useilla kesäfestivaaleilla, mutta laulaja laittoi oikeutetusti oman terveytensä töiden edelle.

– Oon kärsinyt koko viime vuoden ajan sairastelukierteestä ja tästä huolimatta keikkaillut sekä tehnyt ja julkaissut musaa. Sairastelun ja rankkojen keikkojen yhdistelmä on lopulta ajanut kropan siihen pisteeseen, että nyt ei ole muuta vaihtoehtoa kuin pysähtyä, Nelli selvitti somepäivityksessään.

Tällä hetkellä Nelli on nauttimassa lämpimistä keleistä yhdessä Papu-koiransa kanssa. Viime viikolla lemmikin passi oli järjestetty, ja pian 3-vuotias Papu oli päässyt jo harjoittelemaan olemista kantokopassa lentoa varten.

Nelli onkin päivittänyt tunnelmia ulkomailta. 24 tuntia näkyvissä Instagramin tarinoissa Nelli on juonut margaritaa ja ottanut bikineissä aurinkoa.

– Tytöt seikkailulla, laulaja fiilisteli tiistaina (25.4.) uima-altaalta kuvaten Papu-koiraa, drinkkiään ja omia paljaita jalkojaan.

Nelli Matula nöyryytti faniaan julkisesti: "Hanki oma tuuletin" - otti asian puheeksi tv:ssä

Seuraavassa päivityksessä Nelli otti selfievideota hellehattu päässään aurinkotuolissa. Yllään kaunottarella oli mustat narubikinit.

– Varaslähtö kesään. Peep the hikipisarat, Nelli kirjoitti videonsa päälle.

Eilen tiistaina myös Elias Kaskinen kuvasi fiiliksiä ulkomailta. Laulajan tunnelmallisessa sometarinassa hän kuvasi myös Papu-koiraa ja omia jalkojaan ulkoterassin sohvalla.

Nelli ja Elias ovat olleet vaitonaisia yksityiselämästään julkisesti.

Viva amore! Elias Kaskinen ja Nelli Matula lomailevat yhdessä Italiassa