Kahvittelua ja kaljoittelua! Big Brother -voittaja ja Selviytyjät-tähti Kristian Heiskari väleistään ex-rakkaisiin: Draama loppuu lusikoiden jakoon!

Kotimaa | 15.03.2021 14:58

Big Brother 2019 -voittaja Kristian ”Krisu” Heiskarin, 28, kolmen vuoden parisuhde päättyi viime vuonna, mutta hänellä ei ole kaunoja kannettavanaan, eikä eroon liittynyt suurta draamaa.

– Olen jokaisen eksäni kanssa hyvissä väleissä, ja soittelemme säännöllisesti. Joskus myös kahvitellaan ja kaljoitellaankin.

– Yleensä draamailu loppuu viimeistään silloin, kun pistetään lusikat jakoon, Krisu lataa.

BB-tähti kertoo sijoittaneensa  voittorahat  viisaasti.  – Ostin hiljattain uuden auton, jolla  työhommat  hoituvat kätevämmin!
BB-tähti kertoo sijoittaneensa  voittorahat  viisaasti.  – Ostin hiljattain uuden auton, jolla  työhommat  hoituvat kätevämmin!

Lue myös: ”Teen kaikenlaista, mistä saa rahaa!” Big Brother -voittaja ja Selviytyjät-tähti Kristian Heiskari esittelee työmaatyylinsä – katso video!

BB-kisan voittorahoista osa meni Krisun ex-tyttöystävän luottovelkojen hoitamiseen.

– Minua ei todellakaan harmita, että maksoin hänenkin velkansa pois. Sain suhteesta niin paljon, etteivät tuollaiset asiat kaduta.

Lue myös: ”Hommia, jotka tuottavat mahdollisimman vähän v*tutusta” Big Brother -voittaja Kristian Heiskari etsii unelmatyötään: Alusvaatemalliksi en sopisi!

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Pasi Murto ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!