fbq

Käärijä julkaisee Onlyfans-kalenterin!

Joulukuun alusta alkaen Käärijää pitäisi olla tarjolla myös erotiikkaan keskittyvällä Onlyfans-sivustolla. Kalenterin sisällöstä ei ole tietoa.

Käärijä eli Jere Pöyhönen, 30, julkaisee Onlyfansissa joulukalenterin. Artisti ja hänen lavalla nähty "kaksoisolentonsa" Häärijä molemmat julkaisivat Instagramissa tarinan aiheesta.

Molempien miesten julkaisussa on sama kuva, jossa on englanniksi vain sana joulukalenteri, ja sen alla lupaus, että kalenteri julkaistaan joulukuun 1. päivänä.

Kuvana julkaisussa on miesten paljaat yläselät ja päässä kavereilla on tonttulakit. Käärijän tarinan musiikkina 1950-luvun version Tonttujen jouluyöstä eli tutusta tiptap-joululaulusta. Häärijän tilillä puolestaan saman kuvan musiikkina on Joulupukki matkaan jo käy saksofoniversiona.

Käärijältä jäätävä kuitti Sara Siepin jättituloihin – Saralta ovela ehdotus

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Molemmat, 24 tuntia näkyvissä olevat, tarinat on julkaistu samaan aikaan tänään (ma 20.11.) vuorokauden vaihduttua.

Kunnon mainoskampanjan tapaan Käärijä osaa kiusoitella fanejaan. Mitään muuta tietoa tai edes vihjauksia artisti ei anna.

Näin Sara Sieppi aloitti joulun – Diandrakin ällistyi: "Omg"

Onlyfans on tunnettu lähinnä maksullisesta pornosisällöstään, mutta periaatteessa siellä voi julkaista mitä tahansa kiinnostavaa video- ja kuvasisältöä, myös maksuttomana.

Suomalaisista esimerkiksi kirjailija Laura Paloheimo on tehnyt eroottisen Miss Titanium -taiteilijanimen tilinsä, ja esimerkiksi parhaillaan Temptation Island Suomessa nähtävällä Inkulla on siskonsa kanssa palvelussa tili.

Kirjailija Laura Paloheimo, 52, muuttui Onlyfans-dominaksi – taustalla syvät väkivaltatraumat: "Seksuaalisuuteni oli vaarallista"

Tunnetuimpia suomalaisia Onlyfansissa ovat vaatekauppias Susanna Penttilä, ex-missi Erika Helin ja kauneusbisneksistään luopunut Tiina Jylhä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy