fbq
Kotimaa
22.03.2021 19:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Aku Hirviniemi
Kääk, tästä on komedia kaukana! Aku Hirviniemen uintikuva on kuin Alien-elokuvasta?
Kotimaa
22.03.2021 19:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Näyttelijä Aku Hirviniemi, 37, julkaisi eilen sunnuntaina viileän kuvan itsestään, jossa hän on monen muun tapaan innostunut avantouinnin tuomasta piristyksestä koronan keskellä.

Monesti uimarit otattavat itsestään hymykuvan, jonka julkaisevat sosiaalisessa mediassa. Akun kuvasta on kuitenkin hymy kaukana, ja poseeraus muistuttaakin enemmän irvistystä kuin ratkiriemukasta uintihetkeä.

- Kiva harrastus! Aku kirjoitti kuvatekstiksi.

Lue myös: Aku Hirviniemen Twitter-tili kaapattiin - muutettiin huijaussivustoksi: "Vaikka kuinka paljon haluisin..."

Uimakuvansa päälle komedianäyttelijä oli kirjoittanut "koska avantouinti parantaa verenkiertoa ja kudosten aineenvaihduntaa, se hidastaa solujen vanhenemista ja säilyttää esimerkiksi ihon kimmoisuuden". Lisäksi Aku oli piirtänyt nuolen osoittamaan hänen punertavia kasvojaan.

Rohkeuden puutteesta ei miestä voi moittia, sillä vaikuttaisi siltä, että Aku kastautui veden alle kokonaan.

Monet julkisuuden henkilöt ovat käyneet tsemppaamassa Akua kuvan yhteyteen. Näyttelijä Olga Temonen, laulaja Paula Vesala ja sanoittaja Ilkka "Ile" Vainio ovat muun muassa vaikuttuneita Akun suorituksesta.

Aku itse kävi kommentoimassa Olgan kirjoittamaan "Uudestisyntynyt"-kommenttiin, kokevansa olevan enemmän kuin kauhuelokuvasta. "Alien resurrection" eli vapaasti suomennettuna Muukalaisten ylösnousemus, Aku vastasi Olgalle.

Lue myös: Kikka!-elokuvan näyttelijät julki: Sara Melleri pääosassa, Aku Hirviniemi näyttelee Ile Vainiota!

Yllättäviä paljastuksia tv:ssä

Aku Hirviniemi nähdään tänään maanantain (22.3.) Maikkarin Sukuni salat -tv-ohjelmassa, jossa paljastuu myös erikoisia taustoja näyttelijän sukujuurista.

- Meillä ei kuninkaallisia suvussa ollut, mutta samaistumispintaa löytyi tosi paljon. Oli juoppoja, pappeja ja juoppoja pappeja, Aku paljasti taannoin etäpressitilaisuudessa.

Selvityksessä on käytetty apuna MyHeritagen dna-testejä.

Lue myös: Juoppoja pappeja! Aku Hirviniemen suvusta selvisi yllättäviä taustoja

Tilaa Seiskan uutiskirje! »