Juoppoja pappeja! Aku Hirviniemen suvusta selvisi yllättäviä taustoja

Telkkari | 17.01.2021 13:00

MTV3-kanavan uutuusohjelma Sukuni salat paljastaa kymmenen julkkiksen syntyperät suoraan alenevassa polvessa.

Selvityksessä on käytetty apuna MyHeritagen dna-testejä.

Näyttelijä Aku Hirviniemi, 37, avasi ohjelman etäpressitilaisuudessa omia sukujuuriaan.

– Meillä ei kuninkaallisia suvussa ollut, mutta samaistumispintaa löytyi tosi paljon. Oli juoppoja, pappeja ja juoppoja pappeja, Aku paljasti.

Sukuni salat 15.2. Maikkarilla ja C Morella.

Jätettiin tuomitsematta

Turun hovioikeus antoi joulukuussa päätöksensä koskien näyttelijä Aku Hirviniemen syytteitä seksuaalisista ahdisteluista.

Hovioikeus totesi päätöksessään Hirviniemen syylliseksi kahteen seksuaaliseen ahdisteluun. Kyseiset syytteet olivat aiemmin kaatuneet käräjäoikeudessa.

Hovioikeus katsoi, että Hirviniemi loukkasi kahden 17-vuotiaan tytön seksuaalista itsemääräämisoikeutta. Näyttelijä jätettiin kuitenkin tuomitsematta rangaistukseen, koska teko oli hovioikeuden mukaan vähäinen ja tytöt eivät olleet itse kokeneet, että heidän seksuaalista itsemääräämisoikeutta olisi loukattu.

Lue lisää: IS: Syyttäjän valitus hovioikeuteen paljasti tyttöjen kertomukset Aku Hirviniemen käytöksestä ja ehdottelusta: "Ei saa munaa seisomaan!"

Hirviniemi kommentoi tuolloin hovioikeuden päätöstä seuraavasti Facebookissa.

- Käräjäoikeus oli samaa mieltä asiasta kuin minä, mutta hovioikeudella oli eri näkemys. Tärkeintä kuitenkin on, että asialle on saatu piste ja uskon, että tästä ovat samaa mieltä myös asianomistajat, Hirviniemi kirjoitti.

Asiaa puitiin Turun hovioikeudessa marraskuun alussa. Näyttelijä oli asianajajansa Jan-Olof Nyholmin kanssa paikalla molempina istuntopäivänä. Myös asianomistajia oli hovioikeudessa paikalla ensimmäisenä istuntopäivänä. Hovioikeuden istunnon oli määrä olla jo aiemmin, mutta istunto siirtyi marraskuulle koronan takia.

Kahdesta seksuaalisesta ahdistelusta syytetty Aku Hirviniemi saapui hovioikeuteen kasvomaskin suojassa - kuvat!

Tapaus sattui 2018

Hovioikeuden päätökseen  liittyvät tapahtumat sijoittuvat Riihimäelle ja kesäkuuhun 2018, jolloin Hirviniemi tapasi hänelle entuudestaan tuntemattomat 17-vuotiaat tytöt yöaikaan Riihimäen uimahallin parkkipaikalla. 

Humalassa ollut Hirviniemi kutsui tytöt kotiinsa ja esitteli näille asuntoaan. Tytöt viettivät Hirviniemen kotona noin tunnin ja tytöt kertoivat näyttelijän kosketelleen heitä epäasiallisesti.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!