fbq
Kotimaa
12.03.2021 17:02
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus
Sedu Koskinen
Jymy-yllätys! Sedu Koskiselta eli Zedu De Lucalta uutta musiikkia: "Menevä, mutta silti niin kaunis"
Kotimaa
12.03.2021 17:02
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus

Viime vuoden loppupuolella ravintolamoguli Seppo ”Sedu” Koskinen, 63, räjäytti somen ja yllätti kaikki julkaisemalla ”Minä muistan sinut aina” -kappaleen.

Seiskan saamien tietojen mukaan mieheltä olisi tulossa uutta musiikkia, minkä myös Seiskan tavoittama Sedu vahvistaa.

– No tuota. Totta. Uusi biisi on tosissaan työn alla, ja olisi tarkoitus julkaista se loppukeväästä, kiireinen Sedu paljasti.

Zedu De Luca -taiteilijanimen alla julkaistu edellinen kappale herätti laajasti huomiota niin somessa kuin mediassa.

Lue myös: Sedu Koskisen jymyuutinen: vaihtaa nimensä Zedu De Lucaksi! Paljastaa erikoisen tarinan uuden nimen takana

Kaunis balladi oli Sedun ystävän tekemä kappale. Iltalehti uutisoi maaliskuun alussa, että Sedu ja kyseisen kappaleen tehnyt mies olisivat riidoissa erimielisyyksien takia. Sedu ei halua paljastaa, onko riidat sovittu kyseisen miehen kanssa, ja onko sama mies myös uuden kappaleen takana. Kuitenkin karaokeravintoloissa viihtyvä Sedu avaa vähän sanaista arkkuaan tulevasta kappaleesta.

– Kappale on pitkälti samanlainen kuin ”Minä muistan sinut aina”. Menevä, mutta silti niin kaunis, Sedu paljastaa salamyhkäisesti Seikan toimittajalle.

Lue myös: Tässä se vihdoin on! Katso Sedu Koskisen ensimmäinen musiikkivideo - näin herkästi laulaa Zedu De Luca: "Tunteet myllertävät"

Katso tästä Sedu Koskisen ensimmäinen musiikkivideo: Minä muistan sinut aina

Omat ravintolat vastatuulessa

Sedu on jo vuosia ollut tuttu naama Suomen karaokeravintoloissa, missä päin liikkuukin. Hän ei ole ravintoloissa niin sanottu sohvankuluttaja vaan lähes aina hänet on saattanut myös bongata laulamasta suosikkikappaleitaan ravintoissa.

Ennen Suomessa laajasti yökerhoja omistanut ravintolamoguli omistaa ja pyörittää nykyään Aino & Onni -karaokeravintoloita Porissa ja Tallinnassa. Molemmat ravintolat ovat nyt suljettu koronapandemian takia.

Meren taakse Viroon avattu Aino & Onni -ravintola avattiin viime vuoden syyskuussa juuri pahasti kesken Viron kovia koronarajoitteita. Lisäksi kaupunki kärsi tuolloin turistipulasta, ja maahan oli hankala matkustaa. Kaiken lisäksi ravintolat joutuivat sulkemaan ovensa Virossa tuolloin puoliltaöin.

Lue myös: Korona kuritti Sedun Tallinnan-baarin avajaisia: paikalla vain kourallinen kutsuvieraita – katso kuvat!

Sedu kommentoi Seiskalle tuoreeltaan Viron ravintolansa avajaisia.

– Ei siellä paljon ollut jengiä, mutta laatu korvaa määrän. Arvioisin, että vieraita oli kaiken kaikkiaan sata. Myyntiä tuli kuitenkin ihan hyvin, sillä kassaan kilahti kolme tonnia, Sedu paljasti tuolloin.

Tällä hetkellä Virossa on Suomea kovemmat koronarajoitukset kuten ulkonaliikkumisrajoitteet.

Lue myös: Sedu Koskisen jättiyllätykset jatkuvat: Alan kaupata kannabista ja humalaa!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »