fbq
jare ja villegalle

JVG antoi potkut promoottorilleen keskellä yötä - tästä on kyse

Räppiduo JVG:n jäsenet Jare Brand ja VilleGalle istahtivat Tuomas Kauhasen ja Kari "Brädi" Härkösen vieraiksi Taakka-podcastiin.

Muistatko nämä JVG-kohut? Yllätyshäitä, shokkieroja, mainetta ja mammonaa

Pitkässä haastattelussa nelikko käy läpi JVG:n elämää, biisien syntyjä sekä JVG-elokuva: Vuodet ollu tuulisii -dokumenttielokuvaa, joka ilmestyi leffateattereihin viime viikon perjantaina (25.3.). Brädi kysyy haastattelussa myös JVG:n jaksamisesta kaiken keikkakiireiden ja artistin elämän keskellä.

- Miten on kuuppa ja kroppa kestänyt, kun on ollut aikamoinen pyöritys? Tuomas tiivistää kysymyksen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Jare pohtii, ettei ole välttämättä kovimman pyörityksen aikana edes ajatellut asiaa niin paljon, vaan on ollut vain pakko jaksaa.

Hiljaisuuden jälkeen VilleGalle kertoo omista fiiliksistään kohdassa 2.15.30.

- Niin, mä muistan siinä jossain 2015-2016... Siinä oli semmoinen hetki, että annettiin promoottorille keskellä yötä potkut. Mutta se johtui taas semmoisesta, että kun painettiin niin hulluna hommia ja sit kun joku krässäs niin kuin sillee, eikä toiminut, niin mä muistan yks yö, kun ainahan me artistit odotetaan, että 00 tulee Spotify-biisi, ja mä muistan se biisi ei tullut, ja mä vaan sekosin.

- Mä olin vaan sillai, et vittu, mä soittelin joka paikkaan ja olin vaan et "nyt tää niinku riitti", et me ollaan painettu viis keikkaa tällä viikolla ja tehty tää levy valmiiks ja siel pääs niinku feilataan.

JVG on koronakesän suurin kärsijä – näin hurja keikkaliksa jää saamatta!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

VilleGalle kertoo tuolloin aloittaneensa terapiakäynnit.

- Niin sieltä mä oon aloittanut niinku terapiassa käymisen. Mä oon käynyt melkein kerran viikossa, ja se on ollut semmonen juttu... Se on varmaan viimeisimpii juttui, mitä mä nyt niinku lopettaisin, jos pitäis karsii mun elämästä jotain juttui. Että, siellä ollaan niinku käyty läpi juttuja ja se oli hauska, mun terapeutti oli kattonut tota leffaakin... Ja mä olin et "shiit" nyt se näkee nää kaikkii tarinoita, mitä mä oon kertonut sille, kun se on ollut suu auki sillai et... Nää oli totta nää jutut.

- Mutta se on ollut mulle semmonen, et elämähän on oppimista ja treenaamista ja sä tajuut sillee et okei, et mun faija on opettanut niinku näin asiat ja mutsi on näin, ja sit must muovautuu tämmönen... Siel oppii semmosia asioita tosi paljon. Miks mä käsittelen asiat tälläin ja miks nää on tämmösiä ja semmosia ihan älyttömiä hiffauksia. Edelleen käyn siellä kehittymässä ja niinku ei tässä varmaan koskaan olla valmiita, VilleGalle kertoo.

JVG-räppäri VilleGalle on taksikuskin poika, jolla on Mercedes-Benzin tatuointi ja jonka pihasta on aina löytynyt Mersu - "Se pitäisi taas päivittää!"

Mies myös mainitsee, ettei esimerkiksi somessa asiasta kertominen on vaikeaa, sillä kaikilla ei ole mahdollisuutta tai varaa maksaa sataa euroa tunnin istunnosta, vaikka hän sitä muille suosittelisikin. VilleGalle muistelee nyt myös huvittuneena, kuinka ensimmäisillä kerroillaan hän löi tyynyä rahiin ja ihmetteli koko touhua.

Terapeutilla käymisen lisäksi VilleGalle kertoi pitävänsä hyvinvointiaan yllä kaveriporukan sporttiryhmillä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Varsinkin nyt tässä korona-aikana, niin mä oon ollut enemmän ammattiurheilija... Ville Peltonen sanoi tossa yks päivä, että sä käyt enemmän täällä, kun meidän äijät, jääkiekkoa pelaava räppäri naureskelee.

Onko VilleGallella ja Jare Brandilla ikuinen vappu? Näin hyvin JVG:n kundit tarkenivat viime vuonna