fbq
Kotimaa
30.09.2021 18:01
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus
Noora Karma
"Juuri varmistui" - Seiska tavoitti Noora Karman Espanjasta: Näin muutto etenee
Kotimaa
30.09.2021 18:01
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska uutisoi hiljattain, miten mentalisti Noora Karma, 46, on poistunut sinkkumarkkinoilta, ja miten hän on matkaamassa pian Espanjan auringon alle viimeistelemään viimeisiä käytännön asioita ennen hänen ja lasten muuttoa Välimeren rannalle. Seiska tavoitti Nooran keskiviikkona (29.9.) aurinkoisesta Fuengirolasta.

– Juuri eilen varmistu toimitilat. Ne avataan Centro Finlandiaan ravintola Kukon välittömään läheisyyteen. Olen tavannut täällä tällä viikolla paljon täällä asuvia suomalaisia esiintyvän taiteen raudankovia ammattilaisia, ja olemme sopineet heidän kanssaan tulevista tunneista ja muista käytännönasioista. Talent School avaa ovensa helmikuun lopussa lähes heti, kun minulla loppuu Suomessa Maagikot kaksi -taikakiertue, Noora kertoo.

Lue myös: Mentalisti poistui sinkkumarkkinoilta – Noora Seiskalle: "Tapasimme ihan sattumalta"

Noora Karma
Vaikka Noora muuttaa Espanjaan talveksi, hän palaa keväällä taas Suomeen.
​​​​​​

Pari vaihtoehtoa asunnoksi

Noora on etsinyt jo tovin asuntoa perheelleen kauempaa Fuengirolan keskustasta, mutta vielä ei ole oikea tullut vastaan.

– Asunto on vielä etsinnässä, mutta käyn vielä jokusta katsomassa ennen Suomeen paluuta. Tarkoitus olisi nyt vuokrata asunto, ja kun palaan toukokuussa Suomeen, niin antaa asunto pois ja katsoa sitten syksyllä uudemman kerran myös mahdollista ostamista, Noora paljastaa.

Lue myös: Mentalistikaunotar Noora Karma etsii uutta kotia ulkomailta: En jätä kokonaan Suomea!