fbq
Kotimaa
22.09.2021 21:45
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus
Noora Karma
Mentalisti poistui sinkkumarkkinoilta – Noora Seiskalle: "Tapasimme ihan sattumalta"
Kotimaa
22.09.2021 21:45
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus

Suositussa Myyrä-ohjelmassa viime kaudella nähty mentalisti Noora Karma, 45, paljasti äskettäin parisuhdetilanteensa muuttuneen. Seiska tavoitti kaunottaren kommentoimaan asiaa tuoreeltaan.

- Tapasimme ihan sattumalta ja ajoitus taisi olla oikein otollinen.  Olen todella onnellinen, että näin kävi, selvästi ihastuneen kuuloinen Noora varmistaa asian Seiskalle.

Lue myös: Mentalistikaunotar Noora Karma etsii uutta kotia ulkomailta: En jätä kokonaan Suomea!

Noora Karma
Näyttävä kaunotar on poistunut sinkkumarkkinoilta.

Töitä ja odotusta

Korona rauhoitti myös Nooran almanakan, mutta onneksi nyt pikkuhiljaa myös kalenterin sivut alkavat täyttyä.

- Alkusyksy on mennyt taas odotellessa, että tapahtumia saa taas järjestää ja ihmiset uskaltavat tulla katsomaan esityksiä. Onneksi pikkujoulukausi näyttää jo vähän valoisammalta. Alkuvuosi 2022 on täyteen buukattu jo taikashow esityksiä, ja Vuonna 2020 loppuunmyyty Maagikot kiertue saa jatkoa! Maagikot 2 tuo kotimaisen magian ja illuusion kärkinimet yhteiskiertueelle helmikuussa ympäri suomen.

- Sen jälkeen lähdetäänkin Espanjaan, ja Talent School avautuu siellä helmikuun lopulla, Noora paljastaa tulevan talven suunnitelmistaan Seiskalle.

Lue myös: Noora Karma ei halua laulaa yleisön edessä: nauhoitti kuitenkin Sunrise Avenuen hitin!

Espanja kutsuu!

Taikuuden ammattilainen paljasti Seiskalle jo viime kesänä etsivänsä perheelleen asuntoa Espanjasta. Noora on avaamassa Talent School -esiintymiskoulun Espanjan Fuengirolaan ensi vuoden alusta, minkä takia kaunotar on ravannut Suomen ja Espanjan väliä tiuhaan viime keväästä saakka. Pian Espanjaan matkaavan Nooran mukaan on vielä vaikea sanoa, matkaako uusi ihastus hänen mukanaan Aurinkorannikolle.

- Asiasta on keskusteltu, ja aika näyttää, kaunotar paljastaa Seiskalle.