fbq
Kotimaa
14.12.2021 11:45
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Sara Sieppi
Jutta Larmin ja Sara Siepin firma katosi mystisesti - näin missikaunotar kommentoi yllätyspäätöstä
Kotimaa
14.12.2021 11:45
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Seiska uutisoi marraskuun lopulla, että yrittäjä Jutta Larmin ja somevaikuttaja Sara Siepin yhteinen firma on lopettanut toimintansa. 

Tuolloin Seiska tavoitti Jutan kommentoimaan asioita.

- Raffian verkkokauppa laitettiin loppukesällä kiinni ajanpuutteen vuoksi, Jutta viestitti Seiskalle.

Lue myös: Mitä ihmettä? Sara Siepin ja Jutta Larmin sisustusliike katosi mystisesti! – Jutta Seiskalle: ”Päätös kiinni laittamisesta oli helppo”

Niin sanottuun bohotyyliin erikoistunut nettikauppa ehti toimia vain alle vuoden.

- Rakkaus sisustamista ja bohotyyliä kohtaan innosti avaamaan verkkokaupan riskittömyytensä vuoksi, Jutta mainitsi.

Jutan mukaan kyseinen liiketoiminta perustui niin sanottuun drop shipping -liiketoimintamalliin, jossa yrittäjän ei tarvitse sijoittaa omaan varastoon tai henkilöstöön rahaa, vaan tuotteet toimitetaan suoraan valmistajan varastolta asiakkaalle.

- Tällä hetkellä on menossa niin isoja hankkeita, joihin pandemia on tuonut omat haasteensa, että yrittäjänä pitää miettiä tarkkaan, mihin aikaansa käyttää. Päätös verkkokaupan kiinni laittamisesta oli siis helppo, Jutta kirjoitti. 

Lue myös: Jutta Larmin unelmakoti on homeessa! Joutuivat aviomiehensä kanssa evakkoon omasta kodistaan: ”Fiilis on vähän turhautunut”

Nyt puhuu Sara

Seiska ei tuolloin tavoittanut Saraa kommentoimaan asiaa. Eilen illalla missikaunotar kuitenkin päätti avata sanaisen arkkunsa firman lopettamisesta. Hän kirjoitti aiheesta Instagram-videotarinassaan.

- Mediassa olleiden otsikoiden myötä haluan itsekin sanoa muutaman sanan. Lopetettiin tosiaan Jutan kanssa meidän sisustuskauppa Raffia. Kuten Juttakin jo medialle mainitsi, se oli meille riskitön, kun jälleenmyimme belgialaisyrityksen valmiita tuotteita.

- Se vaati silti paljon työtä, mutta taloudellisesti se ei ollut kannattavaa, joten siksi tämä päätös, Sara mainitsi.

Lue myös: Herra mun vereni! Sara Sieppi pysättää laittoman pienessä pikkujoulumekossa - Esko Eerikäinen ilmaisee mielipiteensä

Missikaunotar haluaa kannustaa seuraajiaan seuraamaan unelmiaan, vaikka ne eivät aina onnistuisikaan.

- Edelleen olen kuitenkin sitä mieltä, että kaikkia unelmia kannattaa kokeilla! Me mentiin meidän unelmia kohti ja ainakin yritettiin! 

- Vaika kodissani on vaihtunut sisustus, bohotunnelmasta en ole silti luopunut. Ensi viikolla pääsen takaisin mun omaan bohokuplaan, kun aloitan lomani mökiltä, Sara hehkutti julkaisussaan.

Lue myös: Sara Siepin piilopirtti löytyi! Sadantuhannen euron tilukset kotiseudulta: täällä kylpee kohumissi – kuvat!