Veronica Verho

Juontajan omituinen harrastus! Veronica Verho sijoittaa autoonsa kummallisella tavalla: ”Yksi niistä huveista”

Kotimaa | 19.04.2021 16:32

Videobloggaajana julkisuuteen noussut Veronica Verho, 24, paljasti yllättävän tavan, jolla hän tuhlaa rahaa autoonsa. Tanssi tähtien kanssa -ohjelmastakin tuttu sometähti kertoi Instagram-videotarinoissaan maksaneensa satoja euroja autonsa siirtämisestä viime vuosina.

Vuorokauden sovelluksessa säilyvien videoiden mukaan vaikuttajan autoa siirrettiin viime vuoden keväänä katujen putsauksen tieltä kolme kertaa. Samaisen syyn takia Veronican vaaleanpunainen kulkupeli hinattiin tänään (19.4.). Autonsa siirrosta juontaja joutuu maksamaan 120 euroa.   

- Mä en tiedä mitä sanoa enää. Saatana! Veronica aloitti avautumisensa. 

Lue myös: "Jättiläisdildo ei pääse uuteen kotiin" - Tällainen on Veronica Verhon ja Sohvaperunat-Juhanin hulppea asunto!

Veronica oli yrittänyt viime hetkillä siirtää itse autoaan, kun oli saanut muistutusviestin uuden kotinsa entisiltä asukkailta. 

- Mä juoksin tuonne ulos, ja se oli jo myöhäistä. 

Positiivisena persoonana tunnettu vloggaaja onnistui nopeasti löytämään harmittavasta asiasta valoisan puolen, kun hän vertasi taloudellista tilannettaan viime vuoteen. 

- Toisaalta mä olen edelleen säästölinjalla tässä, jos ajattelee, niin tänä vuonna ei oo mennyt festareihin yhtään mitään rahaa, enkä ole käynyt ulkomailla. Itse asiassa mä jotain tällaisia sijoituskohteita tarvitsen. Just tämä auton siirtäminen on musta yksi niistä huveista. Nyt seuraavaksi mä lähden tutkimusmatkalle, että missä se auto on? Mihin se on siirretty? Veronica kertoo. 

veronica verho turku 2020. lukijan kuva.
Vaikuttaja vietti paljon aikaa Turussa viime vuonna.

Siirtopäivä

Veronican auto siirrettiin hinaamalla, koska hän ei ollut muistanut siirtää ajoneuvoaan paikalta etukäteen. Juontaja selvensi asiaa lisää videotarinoissaan, kun häneltä oli kysytty, miten hänen autoaan on voitu siirtää. Hän tarkensi, että Helsingissä lähetetään kadunvarrella olevien autopaikkojen omistajille ajoneuvojen siirtokehotukset ennen katujen putsausta.  

Lue myös: Lähes 500 000 euron lemmenpesä! Veronica Verhon kanssa yhteen muuttanut Sohvaperunat-Juhani vaihtoi kaupunkia – jättimäinen Turku-tatuointi jäi muistoksi

- En mä tiedä, kuinka monen päivän varotusajalla mut ne tulee, ja sit sun pitää siirtää sun auto siitä tai muuten se siirretään. Sitten tulee hinaaja, ja kun on etuvetoisia ja takavetoisia autoja, niin jommatkummat renkaat aina liikkuu. Se hinaaja vain nostaa sen auton siitä ylös, ettei se ole sen ihmeellisempää, eikä kenenkään tarvitse tulla pyytää keneltäkään avaimia.

Kuvailunsa jälkeen hän huomasi, ettei ole yksin saman ongelman kanssa. Veronica kiljaisee videollaan onnesta, kun huomaa muidenkin autoja hinauksessa Helsingin kaduilla. 

ttk veronicaverho. kuva Pasi muto
Juontaja jorasi tiensä Tanssi tähtien kanssa -kilpailussa viidenneksi syksyllä 2019.

Muistaa aina

Vaikuttaja nosti tarinoidensa aikana esiin erään viestin, jonka hän oli saanut eräältä Instagram-seuraajaltaan, koska tämä kuvasi tapahtunutta hyvin osuvasti festareihin. 

- Auton hinaus on lähes yhtä mieleenpainuva kokemus kuin festarit. Ja suunilleen yhtä kallis kuin päivälippu, viestissä luki. 

Lue myös: Avoliitto! Veronica Verho ja Sohvaperunat-Juhani ostivat oman kodin - näin he juhlivat ilouutista!

Veronica samaistui viestin ajatukseen hyvin paljon, ja lisäsi siihen vielä omat huomionsa. 

- Mä olen ihan samaa mieltä, ja itsea siassa a: Mä tulen muistamaan joka ikinen kerta, kun mun autoani on siirretty. Ja b: Mä muistan tästä huomattavasti enemmän, kuin esimerkiksi kaksi vuotta sitten Ruisrockista, hän paljastaa. 

Veronica verho 2019 ruisrock. Kuva Pasi Murto.
Vuoden 2019 Ruisrockin aikaan vloggaaja seurusteli vielä räppäri VilleGallen kanssa.


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!