fbq
Kimmo Vehviläinen

Juontaja Kimmo Vehviläinen nollaa aivonsa Big Brotherin jälkeen: Linnoittaudun mökille ja suljen uutiskanavat!

Kimmo Vehviläinen on innoissaan alkaneesta Big Brother -kauden juontamisesta. BB-taloon asteli muun muassa Aleksi Valavuori, joka on joutunut aikaisemmin ongelmiin puhuttuaan ohi suunsa sosiaalisessa mediassa. Kimmo ei usko, että hän itse ylittäisi skandaalirajoja BB-asukkaana.

– Minun tapani tehdä töitäni radiossa on, että kerron elämästäni erittäin avoimesti. Olen kertonut avioerostani, läheisen kuolemasta, masturbointitekniikoista, vaikka mistä. Hölisisin Big Brotherissakin varmasti aivan kaikesta. En kuitenkaan usko, että aiheuttaisin skandaaleja, Kimmo pohtii.

Kimmo Vehviläinen ei tiedä, onko hän mukana ensi syksyn Big Brotherissa.
Kimmo Vehviläinen ei tiedä, onko hän mukana ensi syksyn Big Brotherissa.

Kimmo Vehviläinen ajautui rajuun sanasotaan somevaikuttajan kanssa – rikkoi hiljaisuuden Aki Mannisen kohusta: ”Ei Akilla ole valtaa mihinkään – Akin elämässä naisilla on kaikki valta!”

Juontajalle kulunut vuosi on ollut työntäyteinen, sillä radiotöiden lisäksi hän kuvasi Selviytyjät Extran alkuvuonna, ja nyt hän on kiinni Big Brotherissa muutaman viikon ajan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Jään lomalle toukokuun lopussa. Ajattelin linnoittautua mökille lomani ajaksi ja sulkea uutiskanavat. Yritän pitää taukoa myös sosiaalisesta mediasta ja oikeasti nollata aivoni.