Katso kuva!

Juontaja joutuu leikkaukseen! Hanna Sumarin lenkkeilytapaturmalla vakavat seuraukset: ”Polvi suorana kohti uusia seikkailuja”

Kotimaa | 13.04.2021 20:31

Juontaja Hanna Sumari, 62, joutui viime viikonlopun aikana sairaalaan, koska loukkasi polvensa pahasti tapaturmassa. Mitä tänään syötäisiin -ohjelmasta tuttu Hanna kertoi asiasta tuolloin sosiaalisessa mediassa, ja on nyt päivittänyt kulumisiaan Instagram-tilillään. 

Hän kiittää suuresta kaikkia saamistaan kannustusviesteistä, joita juontajalle lähetettiin muutaman päivän aikana. Hannan mukaan ne auttoivat häntä, kun odotti Jorvin sairaalassa tietoa siitä, mikä hänen jalkaansa vaivaa.  

- Olin Jorvissa olin tietenkin peloissani siitä, mitä oli käynyt ja kuinka siitä toivutaan. Olin myös vähän shokissa kaatumisen jäljiltä, Hanna kertoo. 

Lue lisää: Juontaja Hanna Sumari joutui sairaalaan! Sai yllättävää apua ensihoitajalta: "Itkin ku otti niin päähän"

Kannustavien viestien lisäksi hän kiittää päivityksellään lähellä ollutta avuliasta herrasmiestä, joka soitti hänelle ambulanssin tapaturman jälkeen. Hanna ei sanojensa mukaan olisi varmaan itse kehdannut kivuista huolimatta soittaa ammattilaisia apuun, vaikka tarve ensihoitajille oli kova. 

- Ite en olis varmaan kehdannut vaivata. Vaikka olisinkin siinä tapauksessa jäänyt makaamaan siihen maahan loppuelämäksi, koska ylös en päässyt. 

Muiden ulkoilijoiden huolehtivaisuus lämmitti myös juontajan mieltä, kun hänen vointiaan kyselivät monet ohikulkijat onnettomuuden jälkeen. 

- Se tuntuu hyvälle, koska maailma tuntuu välillä tosi kylmältä paikalta. Sain suurta lohtua siitä, että ihmiset eivät vain virranneet ohi. Kun makasin ohuissa lenkkivaatteissa kylmällä asfaltilla, enkä voinut liikkua pelkäsin. Se on aika ontto fiilis. Maailma ajotien reunassa maaten oli ihan uusi kokemus. Seisovat ihmiset on siitä perspektiivistä tosi korkealla ja ite maan matonen. Avuttomuus on metka fiilis. On turvattava muihin ja luotettava. Kiitos ambulanssin miehille, jotka kohtelivat mua turvallisesti ja kauniisti. Kiitos Jorvin ystävälliselle, hellälle ja ymmärtäväiselle henkilökunnalle kaikesta hoivasta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hanna Sumari (@hannasumari)

Diagnoosi

Sairaalakäynnistä huolimatta Hannan polven ongelma jäi viikonlopun aikana vielä epäselväksi juontajallekin, vaikka sai heti kuulla, ettei jalassa onneksi ollut murtumaa. 

- Luut on ehjät.

Lue myös: Hanna Sumarin tytär seurustelee tunnetun räppärin kanssa: Hän on ensimmäinen räppäri, jota olen koskaan kuunnellut!

Varsinainen syy jalkakipuun selvisi vasta maanantain sairaalakäynnin jälkeen, jossa hänelle kerrottiin reisilihaksen revenneen polvilumpiosta. Vaiva on sen verran vakava, että se pitää leikata kuntoon. 

- Seuraavaksi se leikkaus ja sitten polvi suorana kohti uusia seikkailuja, kunnes sitä saa taas taivutella! Siihen asti apuna on taipuisa mieli!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hanna Sumari (@hannasumari)

Lue myös: Hanna Sumari ruiskaisi Harri Syrjäsen naamalle – pelehtivät keittiössä munan kanssa: katso video!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hanna Sumari (@hannasumari)

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!