fbq
Kotimaa
18.03.2021 22:31
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Harri ja Hanna
Hanna Sumari ruiskaisi Harri Syrjäsen naamalle – pelehtivät keittiössä munan kanssa: katso video!
Kotimaa
18.03.2021 22:31
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Joka kodin asuntomarkkinat -ohjelmasta tunnettu toimittaja Hanna Sumari, 62, teki huvittavan jekun julkkiskokki Harri Syrjäselle, 52. 

Harri julkaisi jäynästä hauskan videon Instagram-tilillään, missä hän myönsi toimittajan kepposen onnistuneen erinomaisesti. 

- Menin pränkkiin, Harri kertoo nauruhymiöiden saattelemana. 

Jäynässä Hanna huijaa Harria eräänlaisella silmäkääntötempulla, mihin tarvitaan kananmuna ja vesipullo. 

Lue myös: Yllätysero! Julkkiskokki Harri Syrjänen ja Pauliina-rakas muuttivat erilleen! 

Kepposessa Hanna oli asettanut kananmunan avatun vesipullon suuaukon päälle, ja heiluttelee käsiä sen ympärillä kuin tekisi taikatemppua. Vikkelien käsiliikkeiden aikana Hanna nappaa kanamunan Harrin huomaamatta kämmenensä suojiin. 

Kananmunan katoamisen aikana Hanna huijaa Harrin katsomaan vesipullon suuaukkoa hyvin läheltä, ilmeisesti väittämällä, että kananmuna on mennyt pullon sisään. 

Kun tv-kokki laskee päänsä tarpeeksi lähelle pullonkaulaa, niin toimittaja puristaa pullon pohjasta niin nopeasti, että vedet lentävät pullosta Harrin kasvoille. 

Hanna viimeistelee jekun vielä läimäyttämällä kananmunan kastellun Harrin päälaelle. 

Tunnettu

Harri tuli tunnetuksi aikoinaan vuosituhanteen vaihteessa aloitetusta Kokkisota-ohjelmasta, jossa kotimaamme julkisuuden henkilöt taistelivat keskenään ruuanlaittotaidoillaan. Heidän apunaan oli aina ammattilaiskokkeja, joihin Harri kuului. Hän hurmasi suomalaiset hyvin nopeasti hauskoilla vitseillään ja valloittavalla persoonallisuudellaan. 

Ohjelmassa kokkien oli tarkoitus luoda maistuvia reseptejä julkkisten tuomista herkuista, ja jakson päätteeksi arvoitiin kumpi joukkue onnistui paremmin.

Lue myös: Uusi koti arvoalueella! Harri Syrjäsen avovaimo Pauliina ja tytär muuttivat pois julkkiskokin rivitaloasunnosta!

Hän oli myös mukana, kun ohjelman paluukaudella 2017. Kokkisodan lisäksi hän on tehnyt oman Soppamies-ohjelmansa, ja oli yksi vakioesiintyjistä Sokkokokki-ohjelmassa. 

Harri Syrjänen     Hyvät Katsojat - TV-Ohjelman nauhoituksissa 2019-05-22
Kokilla on yhteensä kolme lasta kahden eri naisen kanssa. Kuva Pasi Murto.


 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »