fbq
sammy ja minna

Juonipaljastus! Temptation Island Suomi -iltanuotiolla särkyneitä sydämiä ja anelua: ”Jos mä nyt saisin vielä mahdollisuuden!”

Temptation Island Suomi -ohjelman toiseksi viimeinen jakso nähdään tänään Nelosella kello 22 alkaen. 

sammy

Reilun kolmen viikon erossa olon jälkeen, juontaja Sami Kurosen grillihetkeen saapuvat Minna ja Sammy. Molemmat ovat toilailleet omilla resorteillaan koko kuluneen tuotantokauden ajan. 

Minnan ensimmäisen toilailun jälkeen, Sammy ilmoitti olevansa sinkku. 

Temptation Islandin ”Se ei ole pettämistä, jos käyttää kortsua” –Minnalla sinkkumiehen penis suussa - kerää ylistystä: On se syväkurkku!

Minna otti avomiehensä lausunnot tosissaan ja aloitti sinkkukauden, joka päättyi eroottisiin hetkiin Markuksen kanssa. Pari vietti yhdessä myös viimeiset 24h-treffit. Romanttinen ilta päättyi lakanoiden väliin.

Iltanuotiolla Minna kertoo Samille, että erityisesti Sammyn paljastus pettämisestä tuhosi viimeisetkin toiveen rippeet yhteisestä tulevaisuudesta. 

Karu totuus paljastuu Minnalle Temptation Islandin iltanuotiolla – Sammy paljastaa häpeilemättä: ”Oon käynyt panemassa parii ämmää, koska himassa ei tuu p**lua!”

- Alkuvaiheessa olin vielä sitä mieltä, että lähdemme pariskuntana. Puolivälissä Sammyn videot alkoivat olla toinen toistaan pahempia. Sammy sanoi siellä asioita, joita en voi antaa anteeksi. Se sitten lopulta vahvisti käsitykseni siitä, että olemme parempia erilleen kuin yhdessä. 

sammy ja minna

Mitä jos Sammy saapuu tänne katuen ja kertoo, ettei hän halua erota? 

- Se on kaikista pahinta mitä voi tapahtua, koska viimeisellä videolla Sammy sanoi, että hän haluaisi antaa anteeksi, jotta hän voi myöhemmin vetää sitten maton jalkojeni alta. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Huhhuh, mitä valtapeliä Temptation Islandissa – tätä et nähnyt telkkarissa: ”Haluaisin nyt antaa anteeksi, jotta voisin romahduttaa kaiken, kun hän sitä vähiten odottaa!”

Näin myös käy, sillä Sammy kertoo avovaimolleen haluavansa jatkaa parisuhdetta. 

Minna:  Mä en pysty tuollaisen miehen kanssa jatkamaan. Sellaisen, kenen kanssa joutuisin joka päivä pelkäämään, että milloin se vetää maton jalkojeni alta.

Sammy: Jos mä sut menetän, niin mä menetän iha kaiken. Jos mä nyt saisin vielä mahdollisuuden, niin olisin varmasti sen arvoinen,.

M: Siihen asti, kunnes vetäisit maton mun jalkojeni alta?

S: Mä en ikinä tekisi sitä!

Miten pariskunnan käy? Temptation Island Suomi tänään Nelosella kello 22! 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy