Julkkiskokki Sauli Kemppainen käytti sulkutilan hyväkseen: Löysin maailman parhaan perunan
Lounasravintola BAD:n tyhjässä salissa pauhaa metalliyhtye Sentencedin synkät sävelet. Hevimusiikki tahdittaa oululaista huippukokkia Sauli Kemppaista, joka valmistelee keittiössä Seiskan pääsiäismenua.
– Siitä onkin hetki aikaa, kun olen ollut viimeksi työntouhussa, Sauli huikkaa.
Saulin johtama lounasketju BAD on ollut suljettuna koronakurimuksen takia.
Michelin-tähdellä kuutena vuotena palkittu keittiömestari palasi alkuvuodesta Suomeen pitkältä maailmankiertueelta. Hän vaihtoi fine dining -maailman lounasruokaan, josta hän aikoo tehdä maan parasta.
– En ole levännyt, vaan käyttänyt sulkutilan kehitystyöhön. Olen kiertänyt etsimässä parhaita tavarantoimittajia. Viime viikolla olin Ylihärmässä tutustumassa Frex-perunaan, joka on mielestäni maailman paras pottu, Sauli suitsuttaa.
Katso videot Saulin pääsiäismenusta: