Julkkiskokki Sauli Kemppainen käytti sulkutilan hyväkseen: Löysin maailman parhaan perunan

Sauli Kemppainen
Mainos
Mainos päättyy

Lounasravintola BAD:n tyhjässä salissa pauhaa metalliyhtye Sentencedin synkät sävelet. Hevimusiikki tahdittaa oululaista huippukokkia Sauli Kemppaista, joka valmistelee keittiössä Seiskan pääsiäismenua.

– Siitä onkin hetki aikaa, kun olen ollut viimeksi työntouhussa, Sauli huikkaa.

Sauli Kemppainen  on yksi Suomen  ravintolamaailman  menestyneimmistä kokeista. Hän  on saavuttanut  Michelin-tähden  peräti kahdella eri  ravintolalla.
Sauli Kemppainen; on yksi Suomen  ravintolamaailman  menestyneimmistä kokeista. Hän  on saavuttanut  Michelin-tähden  peräti kahdella eri  ravintolalla.

Katso Michelin-kokin pääsiäisreseptit! Sauli Kemppainen tyrmää perinneherkun: Mämmi ei ole edes ruokaa!

Saulin johtama lounasketju BAD on ollut suljettuna koronakurimuksen takia.

Mainos
Mainos päättyy

Michelin-tähdellä kuutena vuotena palkittu keittiömestari palasi alkuvuodesta Suomeen pitkältä maailmankiertueelta. Hän vaihtoi fine dining -maailman lounasruokaan, josta hän aikoo tehdä maan parasta.

Sauli avaa sulkutilan  päätyttyä uudistuneet  BAD-lounasravintolat.  – Olen käyttänyt tämän  ajan kehitystyöhön ja  parhaiden raaka-aineiden etsimiseen.  Ylihärmästä löysin  esimerkiksi patentoituja Frex-perunoita.
Sauli avaa sulkutilan; päätyttyä uudistuneet  BAD-lounasravintolat.  – Olen käyttänyt tämän  ajan kehitystyöhön ja  parhaiden raaka-aineiden etsimiseen.  Ylihärmästä löysin  esimerkiksi patentoituja Frex-perunoita.

Michelin-kokista lounasravintolan johtaja! Sauli Kemppaisella suuret suunnitelmat: Jos joku laittaa parempaa ruokaa…

– En ole levännyt, vaan käyttänyt sulkutilan kehitystyöhön. Olen kiertänyt etsimässä parhaita tavarantoimittajia. Viime viikolla olin Ylihärmässä tutustumassa Frex-perunaan, joka on mielestäni maailman paras pottu, Sauli suitsuttaa.

Katso videot Saulin pääsiäismenusta:

Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Ladataan