fbqJulkkiskokki Meri-Tuuli Väntsi koki suuren menetyksen: Suru on pohjaton | Seiska
Meri-Tuuli Väntsi

Julkkiskokki Meri-Tuuli Väntsi koki suuren menetyksen: Suru on pohjaton

Kotimaa | 21.10.2021 15:10

Televisiosta tuttu juontaja ja kokki Meri-Tuuli Väntsi (o.s. Lindström), 41, on menettänyt rakkaan perheenjäsenen. Meri-Tuuli kertoo avoimesti Rambo-kissan poismenosta sekä omasta surustaan.

Ystävä on poissa (sydän). Rambo meni eilen tähdeksi taivaalle ja suru on pohjaton, Meri-Tuuli kertoo Instagram-tilillään.

Lue myös: Julkkiskokki Meri-Tuuli Väntsi julkaisi harvinaisen kuvasarjan Jaakko-rakkaastaan: "Tässä on ollut kaikenlaista ja monenmoista seikkailua..." - näin heidän rakkaustarinansa alkoi!

Ilopillerinä tunnettu Meri-Tuuli sai kokea Rambon kanssa 16 vuoden aikana yhtä sun toista. Rakas ystävä on ollut mukana valitsemassa kokkitaiturin Jaakko-puolisoa, ja onpahan useissa kuvauksissa mukana ollut karvainen ystävä nuollut myös hiihtäjälegenda Juha Miedon housuja. Meri-Tuuli kertoo, että Rambo oli hyvin ihmisläheinen ja tykkäsi olla seurassa.

Rambo ehti olla elämänsä aikana monessa mukana, muun muassa mainoskuvauksissa sekä nuolemassa Juha Miedon housuja. Myös omilla karkureissuillaan Itä-Helsingissä, sillä Rambo oli itsenäinen neiti.

Rambo oli kaikkien aikuisten ihmisten ystävä ja rakasti juhlia ja illanistujaisia. Jos meillä oli yövieraita, Rambo kävi aina vieraan kainalossa nukkumassa, kun muutoin nukkui mieluiten joko Jaakon tai mun sylissä tai lusikassa ystävänsä Stinkyn kanssa. Ikävä on todella kova ja kotona on liian hiljaista nyt. Ramboa jää kaipaamaan oman perheen lisäksi monet ihmisystävät, joita hän sai valloittavalla luonteellaan, Meri-Tuuli muistelee.

Meri-Tuulin hyvä ystävä, juontaja Pipsa Hurmerinta kävi myös antamassa tukensa suuren surun johdosta.

- Voi rakas, voimia, Pipsa kommentoi Meri-Tuulin päivitystä kolmen sydämen kanssa.

Arkistovideo: Pipsa Hurmerinnan ja Meri-Tuuli Väntsin resepti - kananmunaleipä jumalatarkastikkeella

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!