fbq
Kotimaa
07.05.2021 20:45
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Ari Lahti, Instagram
Meri-tuuli väntsi
Julkkiskokki Meri-Tuuli Väntsi julkaisi harvinaisen kuvasarjan Jaakko-rakkaastaan: "Tässä on ollut kaikenlaista ja monenmoista seikkailua..." - näin heidän rakkaustarinansa alkoi!
Kotimaa
07.05.2021 20:45
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Ari Lahti, Instagram

Tv:stä tuttu kokki Meri-Tuuli Väntsi, 40, on pitänyt yhtä miehensä Jaakko Väntsin kanssa jo yhdeksän vuoden ajan.

Meri-Tuuli julkaisi tänään perjantaina (7.5.) rakkaudentäytteisen julkaisun Instagramissa. Hän paljasti kaksikon tavanneen toisensa aikoinaan Helsingin yössä.

Meillä on tänään vuosipäivä! Vuonna 2012 tavattiin keskiyön jälkeen Kaikussa ja se oli vähän niinku siinä sitten -Apan sanoin: ”Isi meni sinne etsimään vaimoa, katsomaan että kenen valitsee.”

Viikon päästä mentiin treffeille selvinpäin, vein Jaakon katsomaan erästä kuoro-taideproggista (johon rakas ystäväni sanoi: ”Yäk kuka haluaa sellaisille treffeille?!”) ja jo kuukausi siitä oltiin ulkomaan matkalla (kyllä Ruotsin ristely ON jännittävä ulkomaanmatka).

Lue myös: Mr. Finland -suosikki Lauri Mäntysalo ja kuvankaunis luomumissi Essi Tähkä esittelevät rivitalokotinsa Seiskalle – kuvat!

Meri-Tuulin mukaan heidän yhteiselonsa aikana on tapahtunut merkittäviä asioita. Meri-Tuulilla ja Jaakolla on kaksi yhteistä lasta.

Yhtäkkiä on hujahtanut 9 vuotta ja tässä on ollut kaikenlaista ja monenmoista seikkailua, ihanuutta ja vähän rankkojakin asioita, kuten meillä kaikilla. Mutta ihan parhaan ucon löysin sieltä baarista jakamaan tätä eloa.

Nii ja tuli myös noi mukulatkin, molemmat isänsä näköisiä söpöläisiä, eli sikälikin oon onnekas. Jaakko, rakastan sua!

Katso kaikki kuvat klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolinäppäintä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »