fbq
Jukka Jalonen

Jukka Jaloselle NHL-pesti? Leijonavalmentajalta vaatimaton vastaus

Leijonien päävalmentajalle Jukka Jaloselle on huhuiltu jo pitkään NHL-sopimusta. Pekingissä historiallista olympiakultaa saavuttanut kultakoutsi metsästää MM-kotikisoissa jo kolmatta maailmanmestaruuttaan.

Avaisiko se vihdoin tien NHL:ään?

– Ainahan kaikki on mahdollista. Jos hyvin pärjätään, se tietysti lisää mahdollisuuksia. Se ei silti välttämättä takaa NHL-pestiä, vaatimattomana miehenä tunnettu Jukka toppuutteli.

Tässä on Leijonien uusi kisabiisi! Idea kappaleeseen syntyi lätkävalmentaja Jukka Jaloselta: "Kevyt huulen heitto johti sitten siihen..."

Marko Anttila

Marko ”Mörkö” Anttila räjäytti tiensä kansallissankariksi keväällä 2019, kun Suomi voitti MM-kultaa Bratislavassa. Samalla syntyi hillitön hitti Löikö Mörkö sisään?

– Toivottavasti se alkaisi soida taas, sillä se tietää yleensä hyviä asioita! Kaikki kisabiisit ovat kivoja rallatuksia. Kuuntelen itsekin jumputusta, kun pitää olla aktiivinen. Kun taas on aika rauhoittua, pistän Juha Tapiota soimaan, Mörkö myhäili.

Sami Vatanen

Helsingin kauppakeskus Triplassa hämmästyttiin: 204-senttinen Marko Anttila paineli elokuvateatterin pimeyteen – onko Mörkö Suomen suurin Sorjonen-fani?

Sami Vatanen vaihtoi NHL:n Sveitsin NLA-liigaan. Hänet tunnetaan intohimoisena golfmiehenä.

Valtteri Filppula

– Kyllähän täällä Euroopassakin on hienot golfkentät. Genevessä olen käynyt pelailemassa, samoin Ranskan puolella muutamalla kentällä. Golf Pirkkalassakin kentät ovat todella hienossa kunnossa, kunhan vain lumet ja jäät sulavat ensin pois. Tasoitukseni on tällä hetkellä 3,5. Se on päässyt vähän nousemaan, joten pitää koittaa kiristää ensi kesäksi, Vadu suunnitteli.

Rehellistä puhetta! NHL-kiekkoilija Sami Vatanen pärjää pelkillä puheluilla ja tekstareilla: ”Meikäläisellä ei ole somea, enkä ole sitä kyllä kaivannutkaan”

Miro Aaltonen ja Mikko Lehtonen

Valtteri Filppula pelasi 16 kautta NHL:ssä, jossa voitti myös Stanley Cupin. Etelä-Vantaan Urheilijoiden kasvatilla on siis kykyä arvioida Leijonien uutta kotiluolaa, Tampereen tuliterää Nokia-areenaa.

– On upea, upea paikka! Kaikki on ihan viimeisen päälle. Se on varmasti ihan samaa tasoa uusimpien NHL-hallien kanssa, ja niistäkin ihan parhaasta päästä, Valle hehkutti.

Ei Laine, ei Granlund, ei Barkov… Kuka onkaan Suomen suosituin kiekkotähti? Vastustamaton video kertoo totuuden: suoranainen hysteria!

Leijonien Miro Aaltonen (vas.) ja Mikko Lehtonen (oik.) ovat kohun keskellä. Mikon päätös jäädä Pietariin pelaamaan KHL-kausi loppuun herätti kummastusta, sillä valtaosa muista suomalaispelaajista karisti itänaapurin pölyt kannoiltaan heti Venäjän hyökättyä Ukrainaan. KHL-seura Avtomobilist Jekaterinburg puolestaan kertoi palkanneensa Miron kahdeksi seuraavaksi kaudeksi riveihinsä, mutta tämä itse yrittää kuulemma repiä sopimuksen.