fbq
Kotimaa
26.10.2021 19:59
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova
Marko Anttila.
Helsingin kauppakeskus Triplassa hämmästyttiin: 204-senttinen Marko Anttila paineli elokuvateatterin pimeyteen – onko Mörkö Suomen suurin Sorjonen-fani?
Kotimaa
26.10.2021 19:59
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova

Helsingin Jokerien hyökkääjäkolossi Marko Anttila, 36, lienee Suomen suurin Sorjonen-fani – ainakin fyysisten ominaisuuksiensa puolesta. Mörkönä tunnettu maailmanmestari on 203 senttiä ja 104 kiloa ehtaa lempääläläistä laatulihaa.

Jykevä ilmestys saapui tiistaina (26.10.) kunnioittamaan läsnäolollaan Sorjonen: Muraalimurhat -elokuvan kutsuvierasensi-iltaa. Hän teki sen mielellään, sillä Helsingin BioRex Triplan edustalla illan elokuvaa odotti innokas kiekkomies.

– Olen ihan pudas Sorjonen-fani. Olen katsonut koko sarjan ja on tosi mielenkiintoista nähdä myös leffa, Marko tunnustaa Seiskalle.

Lue myös: Tiesitkö? Jumalaisen kaunis suomalaisnäyttelijä Olivia, 23, on maailmankuulun oopperalaulajan lapsenlapsi: ”Ukki on varmasti vaikuttanut uraani”

Marko "Mörkö" Anttila, 36, tunnustautuu hyytävän laatuviihteen ystäväksi.
Mars, leffaan! Marko "Mörkö" Anttila, 36, tunnustautuu hyytävän laatuviihteen ystäväksi.

Fiilistelee suomalaista

Markon työpaikalla kiekkokaukalossa virtaa adrenaliini, mutta Mörkö tykkää hakea jännitystä myös muualta. Hän tunnustautuu pitävänsä kaikenlaisista sarjamurhaajatrillereistä ja muista genren elokuvista sekä sarjoista.

– Ylipäänsä suomalainen tuotanto uppoaa meikäläiseen parhaiten. Mun mielestä Suomessa tehdään nykyään tosi hyvää viihdettä. Sitä on hienoa katsella, Mörkö fiilistelee.

Lue myös: Ville Virtanen sai erityiskohtelua Sorjonen-elokuvaa tehdessä – ”Se oli oma toivomukseni”

Miikko Oikkosen ja Antti Pesosen käsikirjoittama sekä Juuso Syrjän ohjaama Sorjonen: Muraalimurhat ei ole mikään lastenelokuva. Markokin myöntää hieman jännittävänsä sarjamurhaajaelokuvan näkemistä.

– No joo, kyllä vähän. Siitä on myös aikaa, kun on katsonut itse sarjan, joten kaikkia tapahtumia ei välttämättä niin muistakaan. Katsotaan, minkälainen pläjäys on kyseessä.

Marko kertoo katsoneensa Sorjosen kaikki kolme tuotantokautta. - Ylipäänsä suomalainen tuotanto uppoaa meikäläiseen parhaiten.
Marko kertoo katsoneensa Sorjosen kaikki kolme tuotantokautta. – Ylipäänsä suomalainen tuotanto uppoaa meikäläiseen parhaiten.

Seuraavaksi Siperiaan

Marko kärsi alkusyksystä ylävartalovammasta, mutta nyt mies on taas täydessä iskussa. Jokereiden pukukopissa lempinimellään Stretsi tunnettu hyökkääjäkolossi suuntaa seuraavaksi narripaitojen kanssa Helsingistä kauas itään.

– Nyt on kroppa kunnossa. Lähdemme itse asiassa jo huomenna Kaukoidän kiertueelle. Seuraavat neljä ottelua pelataan vieraskaukalossa, Mörkö kertoi.

Lue myös: Jokereiden KHL-matka Venäjällä: Yö Neuvostomuseossa, taistelu hotellikuolemaa vastaan, stroganoffia, shaibua ja sisua - lue jättireportaasi pelireissusta itärajan takana!

Ensimmäinen pysäkki odottaa torstaina yli 6400 kilometrin päässä Habarovskissa, joka sijaitsee vain 30 kilometriä Kiinan rajalta. Aikaeroa Suomeen kertyy sitäkin rapsakat seitsemän tuntia.

– Sinne sitten seuraavaksi! Mörkö huudahtaa ja painelee leffateatterin pimeyteen.

Kuukausi sitten ylävartalovammasta kärsinyt Mörkö on palannut takaisin Jokereiden vahvuuteen. Seuraavaksi KHL-narrit suuntaavat kaukoidän pelikiertueelle.
Kuukausi sitten ylävartalovammasta kärsinyt Mörkö on palannut takaisin Jokereiden vahvuuteen. Seuraavaksi KHL-narrit suuntaavat Kaukoidän pelikiertueelle.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »