fbq
Kotimaa
12.03.2021 06:01
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Seiskan arkisto
Juhani Palmu
Juhani Palmu kriittisessä tilassa – taiteilijan sydän pysähtyi kesken leikkauksen
Kotimaa
12.03.2021 06:01
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska kertoi torstaina (11.3.), että taidemaalari Juhani Palmu, 76, on joutunut jälleen tulipalo-onnettomuuteen. Traaginen onnettomuus sattui viime lauantaina puolen päivän jälkeen Juhanin sekä Leilan, 55, uudessa kodissa Alahärmässä.

Lue lisää: Sänky ilmiliekeissä! Juhani Palmu paloi taas kotonaan – taiteilija on koomassa teho-osastolla

Juhani ja Leila Palmu  ovat kohdanneet viime  vuosina useita vastoinkäymisiä. He joutuivat  luopumaan rakkaasta  talostaan helmikuun  lopussa ja ehtivät asua  uudessa kodissaan vain  vajaan viikon ennen  onnettomuutta.
Juhani ja Leila Palmu  ovat kohdanneet viime  vuosina useita vastoinkäymisiä. He joutuivat  luopumaan rakkaasta  talostaan helmikuun  lopussa ja ehtivät asua  uudessa kodissaan vain  vajaan viikon ennen  onnettomuutta.

 

Juhani paloi pahoin liekkien nuollessa hänen vartalonsa vasenta puolta. Kovista kivuista huolimatta hän pysyi kuitenkin tajuissaan koko ajan.

– Mieheni vietiin ambulanssilla ensin Seinäjoelle, ja sieltä Espooseen Jorvin sairaalaan. Lääkärin mukaan tilanne on kriittinen, eikä selviytymisestä ole varmuutta. Pahimmin vaurioitui Juhanin vasen käsi, jota yritettiin leikata viime maanantaina, mutta hänen sydämensä pysähtyi kesken leikkauksen, Leila kertoo.

– Onneksi hänet saatiin elvytettyä. Juhani on luvannut, että ei jätä minua, mutta mitä vain voi tapahtua minä hetkenä hyvänsä, Leila kertoo järkyttyneenä itkien.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »