fbq
Juha ja Noora

Juha Perälä sai tyttöystävältään hyytävän onnitteluviestin - harvinainen yhteiskuva kummastuttaa

Radiojuontaja Juha Perälä täytti keskiviikkona (13.4.) pyöreät 40 vuotta.

Suomipopin Aamulypsy-ohjelmaa aiemmin tähdittänyt Juha saikin syntymäpäiviensä kunniaksi tyttöystävältään hieman erikoisen onnentoivotuksen.

Juha seurustelee laulajan uraa luovan Noora Alhon, 25, kanssa.

Noora-rakkaansa kanssa häitä valmisteleva Juha Perälä katkaisee huhuilta siivet: ”Ainakaan minun tietääkseni vauvaa ei ole tulossa!”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vuonna 2018 kihlautunut pariskunta ei ole tehnyt suhteestaan viime vuosien aikana numeroa julkisuudessa. Nyt Noora on kuitenkin halunnut jakaa maailmalle harvinaisen yhteiskuvan rakastavaisista.

Kuva ei ole oletettavasti kaikista tuoreimmasta päästä, sillä otoksessa pariskunta poseeraa Halloween-henkisissä asuissa.

Juhalla on kuvassa turkoosi lääkärinasu. Kaulassa roikkuu stetoskooppi. Noora on pukeutunut saman sävyiseen hoitajan asuun. Kokonaisuuden täydentää ympäri vaatteita roiskittu tekoveri.

- Aika juoksee. Sä oot 40. Onnea! Noora kirjoittaa rakkaalleen kuvan yhteydessä.

Hyytävän yhteiskuvan lisäksi Noora on jakanut kihlatustaan myös toisenlaisen kuvan.

Mustavalkoinen otos Juhasta muistuttaa totisen ilmeensä vuoksi passikuvaa. Siloposkinen juontaja on kuvassa vielä nuori poika.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Radiojuontaja Juha Perälä ja Noora-rakas haaveilevat muutosta ulkomaille: ”Olemme valmiita heti, kun se on töiden puolesta mahdollista!”

Laulajaksi haaveileva Noora asui vielä seurustelun alkuaikoina Lontoossa, joten pariskunta joutui tyytymään etäsuhteeseen. Tällä hetkellä Noora viettää aikaa Suomessa.

Tumma kaunotar julkaisi keskiviikkoiltana valokuvan helsinkiläisestä ravintolasta Instagramin tarinat-osioon. Farouge on tunnettu muun muassa libanolilaisesta ruoastaan.

Juha ja Noora ovat pitäneet yhtä vuodesta 2017 alkaen.
Juha ja Noora ovat pitäneet yhtä vuodesta 2017 alkaen.

”En miettinyt tulevaisuutta!” Aamulypsyn jättänyt juontaja Juha Perälä otti ison riskin – ”Olisihan siinä voinut käydä niinkin…!”