fbq
Uutiset
26.11.2019 17:03
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto
Juha Perälä ja Noora Alho haaveilevat muutosta ulkomaille.
Radiojuontaja Juha Perälä ja Noora-rakas haaveilevat muutosta ulkomaille: ”Olemme valmiita heti, kun se on töiden puolesta mahdollista!”
Uutiset
26.11.2019 17:03
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto

Radiojuontaja Juha Perälä, 37, on aloittanut häävalmistelut laulajan uraa luovan kihlattunsa Noora Alhon kanssa. Pariskunnalla on häistään vahva visio, jonka haluaa kuitenkin pitää omana tietonaan.

– Kaikki on selvillä. Hääpaikkaa olemme joutuneet puntaroimaan, koska moni Nooran sukulaisista asuu ulkomailla, Juha kertoo.

Lue myös: Noora-rakkaansa kanssa häitä valmisteleva Juha Perälä katkaisee huhuilta siivet: ”Ainakaan minun tietääkseni vauvaa ei ole tulossa!”

Juha heittäytyi vuosi sitten tyhjän päälle, kun jätti radio Suomipopin Aamulypsyn. Hän oli miettinyt päätöstä pitkään.

– Tajusin ajaneeni akkuni tyhjiksi liialla työllä. Juttuni toistivat itseään, ja puhti oli poissa. Lähdin turvallisin mielin, koska tiedän voivani palata. Vielä paluu ei ole kuitenkaan mielessä.

Lue lisää: Aamulypsyn jättänyt Juha Perälä avautuu kohupäätöksensä taustoista: ”Juttuni toistivat itseään, ja puhti oli poissa!”

Juha haaveilee muutosta ulkomaille rakkaansa kanssa.

– Olemme valmiita muuttamaan heti, kun se on töiden puolesta mahdollista. Nooralla on sukulaisia Lontoossa, mutta Yhdysvallatkaan ei ole pois suljettu vaihtoehto.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »