fbq
Johanna Tukianen

Johanna Tukiaisen koira sairastui - kohublondi kerjää apua somessa: "Kuolemaisillaan"

Seiska kertoi marraskuussa, että kohublondi Johanna Tukiainen, 44, on luonut salaisen sometilin.

Johanna tuomittiin viime syksynä Attundan käräjäoikeudessa Ruotsissa törkeästä lapsikaappauksesta.

Käräjäoikeuden toimittaman tuomiolauselman mukaan Johanna sai rikoksesta kolmen vuoden valvontarangaistuksen. Lisäksi hänet määrättiin psykiatriseen hoitoon. 

Tuomio on lainvoimainen. Lisäksi Johanna ja Veijo Lalli, 61, tekivät oharit Helsingin käräjäoikeudessa marraskuun 15. päivänä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Johanna ja Veijo ovat molemmat vastaajina pahoinpitelyasiassa. Molempia syytetään rikoksesta. Toistaiseksi on epäselvää, mistä tarkoista rikosnimikkeistä kummankin kohdalla on kyse. 

Veijo Lallille tuomio Johanna Tukiaisen pahoinpitelystä

Seiskan tietojen mukaan Veijoa epäillään myös Ruotsissa avunannosta kaappaukseen.

Koska Johannan puhelin on edelleen Ruotsin poliisin hallussa, on hän ottanut Veijon Facebook-tilin omaan käyttöönsä. Johanna ei ole pääsyä omalle sometililleen. 

Kohublondi on myös perustanut uuden salaisen Facebook-tilin itselleen täysin uudella nimellä. Hän julkaisee päivittäin runsaasti päivityksiä.

Seiskan toimitukseen on vuodenvaihteen jälkeen saapunut lukuisia viestejä huolestuneilta lukijoilta.

Johanna on nimittäin salatulla Facebook-tilillään sekä Veijon Facebook-profiilissa kertonut huolestuttavia asioita rakkaasta lemmikistään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Johanna kirjoitti somejullkaisuissaan, että hänen Bella-mopsinsa on sairastunut. Johanna on myöhemmin poistanut julkaisunsa.

Bella mopsini ja minä tarvitsemme kyydin Loviisasta stadiin! Hän sai lähetteen yliop.eläinsairaalaan: kaikki arvot romahtaneet alas!!! Ottakaa yhteyt; auutokyyti!!! Johanna on kertonut 5.1. julkaistussa Facebook-päivityksessään.

Pyydän rukousta Bella mopsini puolesta, ettei hänellä ole syöpää eikä mitään niin vakavaa, etteikö se olisi hoidettavissa! Hän meni yhtäkkiä huonoon kuntoon Uutena Vuotena. Hän täytti Tammikuun 1pvä 9 vuotta ja chihuahuani Blue on 5 vuotias. Kyseessä voi olla myös noituus: Pyydän rukousta sitä vastaan, kiitos! Siunattua vkloppua! Rukous myös taloudellisen tilanteen puolesta: että Jumala voi jotenkin järjestää sen tähän apuun ja ettei tulisi kovin kalliiksi, Johanna kirjoitti viime lauantaina (7.1.) Facebook-julkaisussaan.

Johanna Tukiainen ja veijo lalli
Johanna ja Veijo lähtivät Ruotsista pakomatkalle Tanskan kautta Saksaan ja Ranskaan. Paikallinen poliisi otti Johannan kiinni, ja hänet vangittiin. Ruotsissa järjestetyn oikeudenkäynnin jälkeen hänet vapautettiin. 

Johanna Tukiaiselta yllättävä avautuminen seksistä: "Jos sinulla ei ole varaa minuun..."

Kohublondi on pyytänyt seuraajiltaan apua.

Koirani Bella mopsin tila menee pahemmaksi ja tarvitsemme mahdol. pian eläinlää kyydin mikäli joudutaan lähtee pidemmälle Loviisasta!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tarvitsisin apua Bella mopsini eläinlääkäri maksuun ma iltana. Hänen kunto huononee ja hän tarttee ohutneula näytteen. Laita YV kiltti ihminen joka voisi auttaa! Hän on velttona, Johanna on kirjoittanut somejulkaisuunsa.

Tarttui heti pulloon! Vankilasta vapautunut Johanna Tukiainen korkkasi punaviinin Helsingin kadulla – paparazzikuvat

Eilen maanantaina Johanna on ilmeisesti taas käyttänyt Veijon Facebook-profiilia. Miehen Facebook-sivuilta löytyy kuvia Johannasta koiransa kanssa.

Julkaisun tekstin perusteella Johanna on vienyt koiransa eläinlääkärin vastaanotolle. Kirjoituksen mukaan Bella-mopsilla todettiin syöpä sekä kasvaimia.

– Johanna ja hänen kallisarvoinen mopsinsa Bella. Hän täytti 9 vuotta uudenvuodenpäivänä. Hän sai rabiesrokotteen 9. joulukuuta 2022, ja hänellä todettiin agressiivinen syöpä ja kasvaimia 9. tammikuuta 2023. Hänen kuntonsa romahti uutenavuotena 2021. Hän on aina ollut hyvin aktiivinen ja terve koira, julkaisussa mainitaan vapaasti suomennettunua.

Eräs Facebook-käyttäjä tiedusteli kommenteissa Johannan koiran terveydentilasta.

Mitäs mopsille kuuluu? Facebook-käyttäjä kyseli.

– Kuolemaisillaan, Johanna vastasi.

Johanna ei ole kommenttinsa jälkeen päivittänyt mitään koiransa terveydentilasta.

Johannaa syytetään Ruotsissa äitinsä Marja Tukiaisen, 70, pahoinpitelystä. Saman jutun yhteydessä Johanna on saanut syytteet lapsirauhanrikoksesta (ruotsiksi barnfridsbrott) sekä virkamiehen vastustamisesta.

Johanna Tukiainen
Johannalle asetettiin päähän sylkyhuppu.

Epäillyt teot sijoittuvat viime vuoden tammikuulle.

Esitutkintamateriaali paljastaa: Johanna Tukiainen tarjosi kokaiinia poliiseille ja haukkui heitä natseiksi

Kun Ruotsin poliisi pidätti kohublondin, tämä oli sylkenyt virkamiehen päälle. Poliisin julkisen esitutkintamateriaalin kuvat ovat karua katseltavaa. Pidätyskuvissa Johanna esiintyy sylkyhuppu päällään kieltä esitellen. 

Johanna Tukiainen raapi äitinsä verille - raju kuva