fbq
Kotimaa
31.10.2022 07:00
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö
Johanna Tukiainen
Tarttui heti pulloon! Vankilasta vapautunut Johanna Tukiainen korkkasi punaviinin Helsingin kadulla – paparazzikuvat
Kotimaa
31.10.2022 07:00
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö

Törkeästä lapsenkaappauksesta syytetty Johanna Tukiainen, 44, vapautui reilun 50 päivän lusimisen jälkeen ruotsalaisesta vankilasta viime viikolla. On–off-rakas Veijo Lalli, 61, saapui kultaansa vastaan Silja Linen terminaaliin Helsinkiin.

Johannan juominen on ollut otsikoissa, kun Veijo paljasti poliisikuulusteluissa, että Tukiainen juo jopa kaksi litraa punaviiniä päivässä. Toimittaja tiedustelikin Johannalta viime perjantaina Helsingissä. aikooko hän olla nyt juomatta, kun ei ole lähes kahteen kuukauteen saanut alkoholia.

– Se on mun henkilökohtainen asia. Ei ole sanottu, etten mä ota alkoholia, mutta katotaan nyt... Mä pidän siitä, sillä se rauhoittaa mua, Johanna sanaili harrastuksestaan.

Kun kohupari lähti satamaterminaalista, pian paljastui, että Johanna ei ole luopunut alkoholista. Veijon hakiessa autoa parkista Johanna kaivoi Bordeaux-kassistaan pullon punaviiniä.

Lue myös: Kohusuhde jatkuu? Vankilasta vapautunutta Johanna Tukiaista oli vastassa Veijo-rakas - kuvat!

Johanna
Johanna korkkasi punkkupullon.

Huolimatta siitä, ettei ollut vielä keskipäivä, Johanna nappasi  pullosta korkin pois ja kaatoi pitkän kulauksen punkkua kurkkuunsa.

Ohikulkijat katselivat Johannaa hieman ihmetellen, mutta takavuosien kohukaunotar ei antanut asian häiritä. Sen sijaan Johanna nappasi vielä kolme janoista kulausta pullostaan, ennen kuin hyppäsi Veijo-kullan auton kyytiin.

Lue myös: Johanna Tukiainen kiistää syyllistyneensä rikokseen: ”Menin vähän liian pitkälle”

Johanna
Kippis ja kulaus vapaudelle!

Tilaa Seiska tästä!

Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti tästä.

Tuoreimman Seiskan löydät myös kaikista hyvin varustelluista Lehtipisteistä.

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.