Johanna Tukiaisen Isabelle-vauva lauloi omissa ristiäisissään – ”Hän on hyvin musikaalinen”

Kotimaa | 01.05.2021 08:01

Johanna Tukianen, 42, koki liikutuksen tunteita viime lauantaina, kun hänen puolivuotias tyttärensä Isabelle Linda Evita ristittiin Duvbon kirkossa Ruotsissa. Jatkojuhlat olivat järvenrannalla Gröna Stugan -nimisessa viehättävässä paikassa.

– Musiikki oli upeaa. Ensin oli kaksi ruotsinkielistä virttä, joiden aikana kävelin hitaasti kohti alttaria pastorin takana. Kyyneleethän siinä tulivat silmiini, Johanna kertoo.

Lue myös: Johanna Tukiainen liikuttui: Itkin papin selän takana – kuvat kohukaunottaren vauvan ristiäisistä Seiskassa

Ristiäisvieraina olivat Johannan vanhemmat Marja, 68, ja Markku Tukiainen, 70, sekä sisko Jasmine, 32, ja Joel, 27, ja tämän perulaissyntyinen tyttöystävä Ana.

– Anan vuoksi tapahtumassa sanottiin pari rukousta myös englannin kielellä. Hänellä taitaa olla kova vauvakuume! Johanna nauraa.

– Ristiäisissä laulettiin myös yksi suomenkielinen, voimallinen virsi. Marja-äitini huokaili, että nämä olivat kauneimmat ristiäiset, missä hän on ikinä ollut.

Lue myös: Tässä on Johanna Tukiaisen uusi laulukappale Turn to Jesus - sisältää sanat! "Lauloin kappaleen kovan stressin ja paineen alla"

Johannan mukaan Isabelle oli hyvin rauhallinen ja hymyilevä koko ristiäisten ajan.

– Lopuksi meitä ja pastoriakin huvitti, kun Isabelle alkoi jokeltaa ja laulaa viimeisen virren mukana. Olemme huomanneet, että hän on hyvin musikaalinen ja rakastaa sitä, että laulan hänelle.

Katso kuvat ristiäisistä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Jari Peltomäki
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!